one piece of my homeÄNTLIGEN!, har jag fått tillbaka min dator. Fick ett virus på den och sen var det ju bra att börja om att installera om allting! Tackar min externa hårdisk för att den finns och för att jag är så duktig på att spara alla bilder på den.. :)

Varning! Titta inte om du inte vill bli kär


Sötnöten Nemo.


vi mot världen


Har fotat dessa sötnosar idag! Vilka underbaringar!

Fotograferingen gick bra idag. Alltid svårare när det ska vara två på samma bild men några helt okej fick jag på båda och många jätte bra enskilda. Självförtroendet börjar växa. Kanske är dags att starta eget!? :)

poison on my mind


Foto; Mikaela Eriksson

Bus hittar man inte på, det bara blir så..Oj, vilken busunge! Vilken energi! Trots händer i munnen och en iväg krypande Bella fick jag några bra bilder iallafall. Det var verkligen en utmanning idag, både jag och mamma Mette fick kämpa hårt för uppmärksamheten. Nu är jag helt slut! Håller på att åka på en dunder förkylning känner jag.. Dags att gå ner till ica och köpa apelsiner och börja kurera mig..

Säg mig. Hur ska vi få snön att smälta bort? NU.


Jossan.

Vart inte så mycket fotografering som jag hoppats på idag, började ju snöa jätte mycket och så var det ju snorkallt! (Vad måste jag göra för att få lite vår snart?!) Men ett par bilder fick vi och de är finfina. Istället för fotografering fick vi mycket gjort hos hästarna idag, skönt att göra någon nytta när man ändå befinner sig på landet..

Imorgon blir det (bebis)fotografering inomhus istället. Ska fota lilla Isabella. Fun, fun!

Alla hjärtans dag


Hoppas ni får en bra dag!

Lilla hjärtat


Engla. Mitt hjärta, min älskling.

ups.


Inte speciellt fina bilder men såhär gick det till när vi fotade med hästen förra veckan..

when I close my eyes..

Rastlös...

nyfikenhet är en bra sak, annars får man inget veta


Bjuder på lite fler bilder från fotograferingen sen i fredags..

Fullt upp den här veckan.. I just love it! Måndagen vart lugn sen har det bara blivit mer och mer uppskrivet i kalendern. Fotografering 2 dagar, pyssel hos hästarna och sedan är det äntligen den efterlängtade helgen. Oj kändes som mer, känner mig lite stressad.. ligger efter med verkningen av hästarnas hovar. Kan ju skylla på det iaf eller så har jag glömt något jag skulle göra.. just det, köpa en ny klänning till helgen också! ;)

P.S Har fått fler fotograferingar inbokade, till nästa vecka. Hund och bebis/barn fotografering. Fun, fun, fun! Nu vet ni vad ni får se mer av nästa vecka. :)

this is me

 

Har gjort en baner. Vad tycks?!
Kommer säkert komma flera olika men någonstans måste man ju börja.

SyStugan i Norrköping

Jag har en vän (Sandra Laine) som är jätte duktig på att sy. Hon syr klänningar (lång, korta, brudklänningar..), kjolar, västar, barnkläder, maskeradkläder. Ja, you name it! Hon är duktig på det hon gör.. har själv beställt en lång klänning till ett bröllop som jag ska på i sommar. Om du har något du vill ha sytt så klicka på banern så hamnar ni direkt på hennes hemsida.


Visst är jag sööt?!


Lilla Elise var också här igår och fotograferades. Är som sagt jätte nöjd med bebis bilderna från igår. Tjejerna var så himla duktiga! Riktiga modeller det där alltså..

so far so great


Från fotograferingen idag.. Lilla söta Emilia, 8 månader.

Har haft en toppen fredag, än så länge och misstänker att den blir bättre.. Dagen började med frukost på Lindahls tillsammans med en gó vän! Sen tittade Cecilia och lilla Emilia förbi och fick lite fina foton. Nästa timme kom Sandra med Meja, Jennifer och Elise som även skulle fotograferas. Har haft en riktig baby boom här hemma idag.. Kommer fler bilder senare eller imorgon. :)

The girl that you want, she´s everything I´m notFotograferade inte bara på hästryggen idag, blev lite fotografering i vårt 1700-tals hus också. Är jätte nöjd med bilderna från idag. Imorgon får jag besök så ska snart börja bygga upp en liten "studio", blir lite mer bebisfoto imorgon! Spännande. :)

för mig är du helt oslagbar


Min söta lilla häst , Anita, som har ett hjärta av guld!

Hon är super söt, charmig och jätte snäll MEN när hon inte vill vara med så tar hon fram alla sina medel för att visa det. Idag mitt under fotograferingen bestämde hon sig för att börja rulla, med mig på.. Han bort, som tur var och lyckades inte klämas under. Aja, sånt händer?! Nu är vi sams iallafall och älskar henne igen, ändå.. ;)