blå, rosa, gul, lila


Lisa H. Bjuder på lite färg i vardagen.

Oboy, oboy! Nu är kameran (Nikon D300s) beställd, äntligen! Längtar så mycket till jag får bekanta mig med den. Eftersom skolfoto perioden är slut är det dags för canon kamerorna + blixtar att bege sig hemåt till sina ägare. Trist att pyssla med min lilla Nikon D60 efter det så tänkte att det är väl dags att uppgradera sig lite?! Såå kom till matte! :)


direkt från himlen


Tina.

Har spenderat kvällen bakom kameran med mina kusiner som var frivilliga att fotograferas, mycket roligt och trevligt. Ikväll fick det bli ängel + fantasy/färg tema. Har bara hunnit fixa till ängelbilderna men mer kommer under morgondagen.. :)

Super nice VS super bad?


Josefina & Pontus. Snällt VS tufft. Ser så ut? Ska berätta en hemlis..han är en mjukis. ;)

Det är så himla roligt att fota när resultatet blir över ens förväntningar. Hade räknat med fina bilder på Jossan men blev positivt överraskad av Pontus bilder. (inte för att han inte ser bra ut, utan för att han inte tog det så seriöst). Jaja, bjuder iallafall på två bilder från i lördags..

Maybe they are in love?


Maybe they are in love? I don´t know. What do you think?

Har haft fullt upp, får skylla på det igen, det är anledningen till dåligt med uppdateringar. Igår vart det lite vin, var tänkt en tjejkväll men Pontus hade inget att göra så han tittade också förbi. Vin, snack, foto och lite fjant en kanon lördagkväll vart det. Lugnt och skönt.