snart bär det av till +graderna



Snart! Snart så är jag i värmen.. Inte många timmar kvar nu. Värme, sommarkläder, mycket färger. LÄNGTAR!

De senaste dagarna känns det som jag har fått ganska mycket gjort. Varit på stan, packat, städat, sprungit ärenden. Energin är tillbaka men antar att det är för att jag haft resan som motiverat. Är tillbaka i Sverige i mitten på februari.. Då är det bara 1½ månad kvar till våren?! Hoppas den börjar dra sig in över sverige tidigt i år för nu är jag väldigt trött på all snö..

Kan inte sluta. Är helt fast, igen.


Kan inte sluta. är helt fast, igen.


Har börjat läsa Twilight böckerna för andra gången. Trodde inte jag skulle uppskatta de lika mycket som första gången jag läste dom men hade helt fel. (Anledningen till lite dålig uppdatering här på bloggen) Är på sista boken nu. Vill inte sätta mig och läsa för hur ska jag då fördriva tiden resten av veckan när jag läst ut den?! Någon som har läst Genom dina ögon? Kanske ska traska bort till stan och köpa den.. ( ? )

Idag ska jag börja packa, ska börja nu. Måste, endast fyra dagar kvar!

ingen dag är den andre lik, eller?


En annan bild och variation av strykjärnet från min måndags promenad för någon vecka sedan.

Mina dagar börjar bli ganska enformiga. Vaknar på morgonen, somnar om, vaknar på förmiddagen igen, tar en promenad med Engla, äter frukost, sätter mig vid datorn, småstädar, sätter mig och läser, niclas kommer hem, går ut med engla igen, vi gör mat, är sociala, tar sista promenaden med engla och sen myser vi ner oss i soffan. Typ så det mina dagar ut i stora drag..

Har sökt en kurs som startar nu i slutet på Januari, står som reserv så får se om jag kommer in eller ej. Lite förändring skulle ju inte sitta fel.. Kan faktist tänka mig att börja plugga igen, skulle vara skojigt.

gamla delar av Stockholm


Färg eller svartvit?

Har suttit och kollat igenom lite gamla bilder och fastnade för bilderna från Stockholm förra året. Kanske blir tavlor till vårt nya hem. Nu känns det som jag börjar få ordning på alla mappar på den externa. Har namnsatt dom och sorterat ut bilder som inte säger någonting men råkat hamna där. (Typ helt svarta/för ljusa/suddiga bilder)

Föresten ska börja se en ny serie, The Vampire Diaries. Någon som sett den?

13 dagar kvar sen lyfter vi



På måndag kan jag säga att nästa vecka åker vi utomlands till Gran Canaria! Jag ser verkligen fram emot den här resan. Är superduper lycklig. Ska bli skönt att komma till värmen och att använda sommarkladerna som blivit intryckta längst in i garderoben. Dags att börja packa snart kanske? Vet att jag kommer att spara det till de sista dagarna men kanske dags att börja fundera på vad som ska med iaf..

Föresten.. Hörde jag en fågel viska i mitt öra att jag även ska besöka Italien i slutet på april?! Har en känsla av att 2010 har mycket att erbjuda..

ögonen får mig att le


Mitt lilla busfrö..


Förhoppningsvis blir det en promenad med Engla och Jossan snart. Skönt att komma ut lite, känns som att jag bara sitter inne. Var ute en sväng på förmiddagen och rastade Engla. Är det bara jag eller var det väldigt milt idag? (om man jämför med tidigare dagar) Plusgraderna kanske är på gång ändå?

Ikväll blir det kvalitetstid tillsammans med älskling. Känns som det var evigheter sen sist.

Norrköpings industrilandskap


Strykjärnet eller á la sandra; strykhuset.


Var ute på promenad i måndags då det var så fin fint väder. Tur att jag hade kameran med mig för industrilandskapet såg ut att vilja bli fotograferat.

Städa, tvätta, rensa garderoben, pyssla om engla och läsa.. Det står på min lista idag. Ikväll blir det även matlagning och tv tittande. Blir en dag nästan helt själv.. Niclas ska träna sent så får mysa ner mig i soffan med engla och hoppas att det går något bra på tv;n.  

Tvättmaskinen ropar, dags att sluta.


en kväll i slutet på juli 2009


Fint va? Jag längtar till sommaren. Någon mer?

blue like the ocean


Fotograf: Emilia Ohlsson
Redigerad: Jag

Vi lånar barn. Mina kusiner bor hos oss till torsdag medans faster är i Borås och studerar. Idag har vi varit ute hos hästarna och hälsat på. Hästarna fick hovarna verkade, massa mat och lite motion förstås. Idag var Jasen en aning envis och bråkig men efter mycket om och men gick han som vanligt. Känns som vi hunnit med att göra mycket nytta idag så jag är nöjd med dagen..

Imorgon blir det tidigt upp och se till att kusinerna kommer iväg till skolan ordentligt. Tänkte ta en dag för mig själv imorgon under dagen. Fota lite, ta en promenad och avsluta med ett varmt bad. Låter bra va?

är inne i en lila fas

Om jag någon gång i livet flyttar till ett hus som har en övervåning (som har en "spiraltrappa" upp) ska jag tapetsera med fototapeter. Skulle kunna tänka mig en sån här variant..



Behöver inte just vara lila bakgrund men det var den jag fastnade för just nu. Jag är inne i en lila period. Blir nog en färg som är lite ljusare typ orange/gul. Skulle väl bli fint?


Oh boy


Niclas ute i kylan..

Oj vilken dag, inte nog med att det vart superfint väder vi har hunnit med så mycket också! Jag och Niclas har spenderat lördagen ute på landet. Vi skottade fram en "ridbana" ute på åkern, jag hann rida båda hästarna, vi pysslade lite med hundarna, vi var sociala med familj/släkt och vi hann med att fota lite också. Niclas fick ställa upp och bli plåtad ute i kylan..

Känns som vi hunnit med mycket som sagt, iallafall mot vad vi brukar och ändå har vi en hel dag kvar på helgen att spendera till annat. Imorgon blir det pyssel i lägenheten och så ska jag och Engla ta en promenad runt strömmen så jag hoppas på fin fint väder imorgon också!

 

purple smoke

Hemma från besöket i Habo. Har haft dunder trevligt och väldigt roligt. Mesta dels har vi hållt oss till kamerorna och photoshop. Emilia som finns HÄR är jätte duktig på både att fotografera och photoshopa så nu har jag fått massor av bra tips och lärt mig många tips. Är jag jätte motiverad till att fota och få pyssla med bilderna efteråt nu.. 

Imorgon bär det av till landet. Tänkte pulsa lite i snön på hästryggen.. 


Uppdatering från Habo

Hemmastudiofotografering i Habo tillsammans med Emilia.







Finfint va? Fler bilder kommer väl att dyka upp i efterhand, finns ett par hundra till. ;)


Feeling so good, looking so bad





Ser inte ut som jag men jag är sjukt nöjd med bilderna.. Den nedre bilden tycker jag bäst om.


Har suttit hela förmiddagen och lärt mig olika knappar och så i photoshop. Gjorde om ett par till bilder från septembermånad när jag och Mickis var ute i 1700-talshuset och fotade. Som sagt är såå nöjd.

Men nu måste jag börja packa ska ju åka till andra sidan vättern imorgon och hälsa på Emilia. Känns som jag ska bo borta jätte länge men det beror på att vinterkläderna ska med så dom tar ju lite plats. Ska bli skönt att komma bort ett tag  trots att jag kommer sakna min älsklingar här hemma i Norrköping..

en bra start på tvåtusentio

Nu ÄNTLIGEN står stationära datorn hemma i lägenheten så nu blir det fler inägg och bilder. Har även fått ett LITE bättre photoshop så nu ser jag fram emot att få lära mig göra riktigt fina bilder av redan fina bilder..


Från hästarnas hage igår kl;12.00..

På tisdag åker jag till Habo och hälsar på Emilia, ska bli så roligt! Och efter det är det endast tre veckor kvar så åker jag och min älskling till Gran Canaria och solar oss i två veckor. Hur bra låter inte det? Låter som en bra början på tvåtusentio i mina öron..

min söta lilla vän



Lilla Jasen. Tyvärr blev det inga bilder på Pärlan då hon inte gillar min kamera.

Vilket härligt väder. Idag blir det en dag ute hos hästarna. Ska köra lite hö, se till att stallet blir fint och sedan kanske försöka få ut min kille på åkern och se om det går att rida där.. Har inte varit ute och ridit på evigheter för att vägarna här är helt isiga så får se om den snöiga åkern funkar bättre.

Och föresten, mitt nyår vart toppen!