nothing better to do

Plockar, diskar, torkar, bäddar, tvättar, sorterar. Städning pågår.
Sen ska jag ta en promenad med Engla.

grön/lila vårkänslor


Ljus grönt och lila ger verkligen vårkänslor. Hoppas slutet på vintern går fort nu!


Har inget mer att skriva mer än att jag längtar till våren, värmen och mer färgstarka kläder. Finns så himla mycket fint på stan nu men det är ju bara början så får ta och hålla i pengarna ett tag till. Gör jag tvärtom kommer jag köpa något som kommer att finnas i finare färg ju längre in på våren/sommaren vi kommer..  Sån otur brukar jag ha.

cutie!


Sysslingpyssling. :)

Idag har jag, min faster och mina två kusiner varit och hälsat på vår kusin och hennes barn i Motala. Har träffat många den här veckan och fler ska det bli.. vi skyller på sportlovet. Är helt slut i huvudet, är ju inte riktigt van vid så här mycket socialitet nuförtiden men roligt har det varit..

Lilla fröken Saga


Man kan ju inte säga nej till de där småstora blå ögonen.

Idag var vi ute på Ingelsta. Jag, Jessica, Matte och deras Saga. Blev först lite Mc Donald´s och mycket prat efter det gick vi in och kollade i lite affärer. På eftermiddagen hämtade Jossan mig och det vart ett spontan besök på badhuset med Jossans lillebror. Sjukt kallt, jag ska inte bada förrens sommaren även fast det är inomhus!

Den här dagen har gått jätte fort. Nästan lite för fort. Har gjort en massa saker men inget av det som var tänkt.
Imorgon blir det ett besök i motala för att hälsa på kusin+ syssling tillsammans med mina kusiner.. ;)

inspired by books and movies


Fotograf: Emilia Ohlsson

Har fastnat i photoshop träsket igen, kan sitta i timmar och bara pyssla med bilder. Börjar sakta men säkert lära mig olika funktioner. Den här gången var jag vampyrinspirerad, kanske har läst och sett för mycket Twilight/The vampire diaries? Antagligen.

Föresten.. Någon som har någon aning om när trailern till Eclipse kommer ut?
Jag hatar att vänta.

I love this one!


Igår när jag kollade runt lite på bloggarna jag följer hittade jag ett inlägg (HÄR) om hur man får rundade hörn på bilderna och vart nyfiken och provade. Valde min just-nu-favorit och såhär vart resultatet. Nu kommer ni få se många bilder med rundade kanter. ;)

5h 30 min bort för 1 vecka sedan


Ett litet kollage av de 400 bilderna tagna från Gran Canaria..


Jag vet mycket blommor men älskar att fota blommor och det var ju ett tag sedan så blev ganska många fotografier på blommorna som hängde runt knutarna. Nu vill jag har vår tack och mer en mer grön omgivning.


Beautiful boy in Bahia Feliz

Gran Canaria fotografier på min älskling. Älskar den första bilden! Kommer fler bilder från resan men tänkte göra ett kollage av det och har inte hunnit så långt än. Imorgon kanske? Jo imorogn blir det.. OM inte blogg.se krånglar för mig..


Nu ska jag laga mat och sen ska jag fortsätta se på one tree hill, är helt besatt..igen. Har gått och blivit en serie geek. Fortsätter bara att hitta nya serier att se på, inte bra, kommer snart få fyrkantiga ögon..


de sista timmarna är alltid längstImorgon bär det av hem till sverige. Ska bli riktigt skönt, inte för att jag längtar hem till snön och kylan men saknar det sociala, engla, hästarna, min egen dator, maten.. rutinerna. Ska ut till landet redan imorgon och sköta om hästarna och hämta Engla. Har dock skadat tån så får se om jag får på mig ett par skor och om det blir så mycket pyssel..

Efter soltimmarna såhär på eftermiddagen går tiden så oerhört sakta. Vill åka hem, nu..

hot, hot, hot


Varmaste dagen. +47 i solen..

Endast två dagar kvar sen lämnar vi värmen för att komma hem till kalla(?) sverige. Har hunnit med en hel del under de två veckor vi varit här. Solat massor, besökt olika stränder, shoppat i olika delar av Gran Canaria, fotograferat, tittat på olika kvälls shower och (som jag är mest nöjd över) hållt en boa orm dock en bebis orm men det gills! :) Det lät som ganska lite men jag tycker vi har fyllt timmarna ganska bra..

Ska faktist bli ganska skönt att komma hem. Längtar efter Engla, hästarna och allt det där sociala.. Har mycket att ta igen när jag kommer hem..