Being Human



Efter en morgonpromenad i det finfina vädret är jag nu i full gång att geeka igen. Var nere på Media markt förra helgen och köpte hem Being Human. Den är helt okej faktist (beroendeframkallande), ska nog ta och klicka hem säsong två nu lagom till påsk..

Fortsätter att se vampyr filmer/serier och alltid är de lika beroendeframkallade. Vill bara se mer! Kanske har jag för mycket fritid?

blommor är min grej


Såhär vackra rosor kan man få om man fyller 50 år.


Svärmor fyllde 50 lagom till helgen och då ställde vi till med lite överrasknings fest. Mycket blommor blev det, tur att jag hade med mig kameran för mycket fina blommor fastnade. Dags att göra tavlor snart?

Whiskas katten?


kissemissen ute på vikbolandet..

Har varit ute på landet idag. Nu har jag tagit årets andra ridtur på Jasen. Nu har jag en svettig häst och en nöjd Sandra. Har varit toppenväder idag också (med andra ord inte alls kallt).

Nu ska det överraskas..

Vår, vår, vår... lalalalaa


Vårtecken i rabatten..

De första vårblommorna har tittat upp i rabatterna här ute på landet. Har också sett svanar plaska omkring i den smältande snön på åkrarna så nu kommer det verkligen bli VÅR! Skönt.

Dåligt uppdaterat här på sistonde, har jobbat. Fick ett vikariat på en förskola men den tiden börjar att rinna ut så får se vad jag ska hitta på sen igen.. uppdatera mera kanske. ;)

curious


Min nyfikna lilla kille.. Äntligen har jag tagit årets första ritt. Inte speciellt lång men det kändes bra.

Ska ut till hästarna imorgon igen och kolla läget. Ska verka fötterna på dom och kanske ta en tur på hästryggen?! Håller tummarna för att solen ska visa sig i helgen igen..

Håller på att bli sjuk på köpet också! Men C-vitamin och ett varmt bad så blir det säkert bra igen. Hoppas jag, har ju sett fram emot den här helgen!

Är vi snöfria om två veckor?


Mars 2009/Mars 2010.

Förra året tog vi lite bilder i enbart klänning. Visst var det lite kallt men inte så hemskt farligt. Ungefär samma tid i år ville jag knappt knäppa upp vinterjackan. Tror ni att vi är snöfria om två veckor?

Var ute på landet idag och nästan all is från vägarna har försvunnit så nästa gång jag åker ut går det nog faktist att rida. Längtar efter att kunna ta ut hästarna utan att de halkar som bambi på hal is..

there through the highs and the lows


Jossan.


Fotade lite ute i vårsolen igår. Jossan ställde upp som modell och trots solen lyckades ögonen tillslut vänja sig. Hennes nya facebook profil bild kanske? :)

Finally!


Bara en liten teaser. Imorgon kommer 90 sek? :)


http://www.twilightthemovie.com/ Den fanns visst redan i längre version.

t r u e b l o o d


Är så inne i True Blood.
Strax tillbaka.

some parts of the ugly truth

Brukar inte lägga upp bilder från helgens bravader men den här helgen var  den lite speciell. (Brukar inte ens fota vid sådana här tillfällen) Förfesten som igentligen bara skulle bestått av migsjälv och Jossan utökades till en lite större förfest och den hölls inne på toaletten där alla tycktes trivas.


och vet ni vad? Kväll slutade även där efter en lång promenad hem i kylan.

Jag vet, ett annorlunda inlägg.


långsam dag


Allting går låångsamt idag. Försöker städa lite men det går trögt. Plockar upp en filt, lägger den till rätta och sen sitter jag här igen. Så går min städning till idag. Har fortfarande inte tagit på mig ordentliga kläder eller ätit frukost. Känner mig lite skakig. Pratade med Jossan nyss hon har åkt på magsjuka, så hoppas inte jag också är på gång att bli sjuk.. Ska ju till frissan imorgon!

Bild tagen i lördags.

sola i minusgrader.


Någon mer som varit ute och rullat i solen?

Kommer mer bilder från idag när jag orkar och har tid att redigera. Nu.. städa, städa.

they made it


Kan man kalla de här för blommor? Aja, dessa äxter har lyckats hålla sig undan snön.


Har inget att skriva. Har inte hunnit gjort så mycket idag mer än att ha varit på promenad med Engla. Åker snart ut till landet, får se om det blir lite fotografering där ute i helgen.. Var länge sen nu.

en dag som denna var en bra dag


Lilla "busfrö" Saga..

Idag känner jag mig duktig! Känns som jag har fått en hel del gjort. Imorse var jag ute med vovvsarna och efter det hittade jag plötsligt motivationen att söka jobb. Mitt i jobbsökandet (då hade jag suttit vid datorn ca 5 timmar) ville Jessica ha lite sällskap på stan och kände att det var jag värd. Vi gick omkring och fastnade vid alla pastellplagg sen fikade vi och busade lite med Saga. Hon är så underbart söt!

Nu är jag hemma iallafall, trött och belåten. Har haft en riktigt bra dag trots att halva dagen inte varit sådär jätte rolig men det känns bra såhär i efterhand..


ner från taket kommer det som var istappar

Vilket underbart väder det har varit idag! Skönt med blå himmel och lite sol. Synd att snön smälter och det blir blött/blaskigt. Men men, ska väl inte klaga nu när våren är påväg.. (?)

Nu ska hundarna få mat och sen blir det en sväng i parken. Ikväll ska jag, nic och vovvarna mysa ner oss i soffan med lite godis och titta på någon bra film. Någon som har några bra filmtips?


besökare


Inte någon sådär jätte bra bild men det här är Alfa, hon ska bo hos oss några dagar..

Fick med mig en hund hem från Valdemarsvik. Engla ska få prova på att ha en kompis i några dagar. Alfa är perfekt då hon är lugn och snäll, vilket är bra för engla då hon är rädd för andra hundar.. Ja, till och med Chihuahas på 20 cm (?) i mankhöjd. Vovvarna här hemma verkar komma ganska bra överens än så länge iaf.