a different side of me

Jag har bytt till en minidator så jag satt och gick igenom mina bilder på den gamla datorn.. Hittade lite gamla bilder som Sanna satt och Photoshopade en kväll när vi inte hade något annat för oss.

Sannas version av vampyr S.

Den ser faktiskt lite läskig ut..ellerhur?


home

Några bilder på möblerna i lägenheten. Ser ganska tomt ut trots att endel möbler intagit sina platser men tavlor och ordentliga lampor hoppas vi också ska pryda lägenheten snart. Tog inga kort på köket och hallen för de är helt tomma än så länge.

Vardagsrummet + en trött hund.


Sovrummet. Jag vet, dålig bild men säger lite om färgerna.


Lägger upp lite mer bilder på lägenheten när det är lite mer ordning och reda. Blir då lite fler vinklar och för hoppningsvis ser det lite mer hemtrevligare ut..

Föresten, var och såg New Moon igår. SÅ BRA!


bara bokstäver

Imorgon ska jag hem till landet. Ska passa dom små vovvsingarna där ute, tänkte också passa på att rida lite. Eftersom stationära (med alla bilder på) fortfarande står där hemma har det blivit väldigt bildtomt i bloggen. Har dock kameran här så jag har fotograferat lite i lägenheten så imorgon gott folk får ni se hur vardagsrummet och sovrummet ser ut, än så länge..


jag vill, jag vill också!

Åh, idag kommer det vara massor av bloggare som skriver om New Moon.
JAG VILL MED SE DEN!


M.Y.S

Känner att jag måste slänga in en bild. Tycker de senaste inläggen sett lite tomma ut.. Det får bli en bild från i höstas som fått bli lite omgjord..


Foto: Mikaela Eriksson

Oj, känns helt sjukt att jag snart ska lämna mitt trygga hem ute på landet för en lägenhet mitt i stan. Jag får ju dock flytta ihop med my love så jag tror det kommer att bli jätte bra. Idag var vi och valde tapeter. Det blir ett vitt kök, grå vardagsrum och ett lila sovrum. Det kommer bli jätte fint med alla fina möbler vi köpt/ska köpa. Ni kommer säkert att få se sen..

Trots att sängen redan står i lägenheten ska jag sova ute på landet ikväll. Är inte så roligt att sitta där när det inte finns någonting att göra och lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Ikväll blir det mys framför tv;n med älskling och resten av familjen..

moving back to town

Är i lägenheten. Har rivit upp innehållet i ett par lådor och nu är det prydligt instoppat i skåpen. Är ganska tomt här nu utan lådorna eftersom vi inte kört hit några möbler än. Imorgon ska vi köra hit sängen och soffan, dessutom ska vi till Colorama och välja färg/tapet sen är det bara ikea kvar. Vi är nog helt inflyttade till helgen..

Nu ska jag fylla skåpet i badrummet också innan mamma och pappa hämtar mig..

Estockholmo


Snart hämtar Emilia upp mig och då bär det av mot Stockholm. Ikväll är det nämligen en liten reunion, fotograffest/middag. Tror det blir roligt, ska bli kul att träffa alla igen. Så idag blir det inte mer en den här lilla uppdateringen.

A big change

Oj, nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. Har inte haft mycket att göra men har inte haft någon lust, det är inte bara bloggandet som blivit lidande utan mycket annat. Har haft annat cirkulerande i huvudet.. Men nu blir det ändring igen känner att energin är tillbaka.

Föresten jag och Niclas var och skrev på hyreskontraketet idag och vi har tillträde redan på måndag. Längtar!

Planlösning

Bildkälla: Hyresbostäder


Close up


Provar Close up filter..

I fredags beställde jag två filter till kameran, Close up +10 och soft focus filter, de fick jag hem idag. Close up filtret kommer att användas flitigt i sommar när blommorna tittar upp igen. Har ännu inte provat soft focus filtret men ska göra det senare idag.. Kanske ska plåta gnäggisarna med det?