Garden


Garden.

Haft en härlig helg på landet.. igen! Känner mig lika rastlös när vi åker dit men när helgen väl är över känns det så himla bra och vi får så mycket gjort med hästarna, på gården och med allt annat man pysslar med där ute. Är iallafall utvilad till skolfoto som sätter igång imorgon, spännande och nervöst!

Ego trip!


Ny facebook-profil-bild.. igen.

Snart helg igen. Längtar! Två dagar kvar sen är jobbet på Telia slut och sen drar skolfoto perioden igång igen. På fredag kommer Jess och Saga hit för lite bebis-fotografering. Eller bebis och bebis hon fyller ju snart ett år! Ska bli så roligt.

me, myself and not my real hair colour


Foto; Mikaela Eriksson

Passade på att ta lite porträtt på mig själv när kusinvitamin fotades i veckan. Blev några helt okej bilder på mig med. Riktigt roligt att ha "studio" hemma och leka med, så annorlunda jämfört med utomhus fotografering. Kommer sakna mitt nyfunna lekpalats när skolfoto perioden är över..

like she was born with white pearls around her neckJätte nöjd med bilderna på kusinvitamin. Kanske dags att börja sätta ihop någon sorts portfolio?
A3, A4?! Beslutsångest. Vad ska jag ha?

beautiful girl

 


"Studiofotografering"


Jennifer, Jag, Rikard och Carro.

Nu är blixtarna provade, godkända och redo att användas till höstens skolfoto. I lördags blev det en kväll med vin och fotografering. Riktigt kul och trevligt! Blir nog fler sådana kvällar misstänker jag..

motivMotiv till våra tavlor som ska upp? Kanske inte riktigt passar nu när hösten kommer? Ska nog skriva ut dom i A3 iallafall, gillar dom, gillar färgerna. Om inte annat får de väl hängas upp till nästa vår/sommar..