I ♥ photoshopNy profilbild på facebook igen.. Tröttnar ganska fort på mina bilder, speciellt dom på mig själv eller så är det kanske så att det dyker upp nya bilder titt som tätt och de är roligare att se på. Tänkte iallafall visa skillnaden på bilden direkt från kameran och den photoshopade bilden..

Ganska stor skillnad men tycker inte att jag gjort så mycket. ( ? ) Tagit bort "skräp" i ansiktet, lagt till lite smink, skärpat upp den, ljusat upp den, dragit upp kontrasten, färgat bort utväxten och ändrat ytterst lite i färgbalansen.

Och såhär gjorde jag..


- använde silversidan av reflerskärmen
- använde självutlösaren

Behöver inte vara svårare än så :)

a lot like love


Mina älsklingar!

Det brukar vara super tråkigt att städa, började i skrubben idag och hittade mina lådor med skor som jag inte sett på länge. (Eller det känns som en evighet iallafall) Vart genast lite roligare.. Nu längtar jag till våren!! Har inte vågat gå i dom i vinter, har ju varit snorhalt. Ge mig vår NU, Tack! :)

Gull-lock


Annabelle, 7 månader. En före och efter bild på våran lilla sötnos.

Idag ska jag ha en ta-tag-i-saker-dag. Har fått allergichockar ganska ofta nu och är ganska trött på det så idag blir det vårdcentralen. Innan ska jag ta tag i städningen här hemma som vi har gått och skjutit upp och ikväll blir det pyssel med gnäggisarna..

Cutie


En till bild på en liten Meja fast med lite kläder på denna gången..

Som socker!


Var och fotade lilla Meja idag och det gick jätte bra. Hon låg tyst och fungerade på vad vi höll på med. Super söt unge! Kommer fler bilder någon annan dag.. och ni kommer säkert få se flera bilder flera gånger fast olika retusherade..

Bebisfoto imorgon!


Sandra.

Fotade Sandra och Jocke för ett par månader sedan när de väntade sin lilla bebis. Nu ska jag dit, imorgon och hälsa på dom och deras lilla tjej som tittade ut 19;e december och som fått namnet Meja. Spännande!

I'm preparing for the breakdown


Ett nytt tillskott i fönstret. Har ingen aning om vad det är för något? Är det en kaktus? Kan ju hoppas på en kaktus iallafall för de brukar vara överlevare och såna är det vi behöver i det här hemmet.. De gör sig fina i fönstret nu så hoppas de klarar sig.

All my life I've been good but now, what the hell


Becca..igen.


Watching the world in your eyes


Tina H.

Var ute och fotade lite igår, Becca och Tina ställde upp och modellade lite i kylan. Många fina bilder blev det igen, så nu blir det ganska mycket kvalitets tid tillsammans med datorn. ;)

Jag är en rocker och du är idolen


Becca.

Let the rain wash away all the pain of yesterday


Ännu en amaryllis.. Idag när jag kom hem hade antagligen blommorna börjat väga så mycket att stjälken var helt böjd. Men i vårat hushåll är vi kreativa.. Det fixade vi med hjälp av en linjal och lite tejp. Mycket fint.. Tro jag måste köpa blomm-pinnar, eller vad de nu heter.

Miss Amaryllis!


Våra Amaryllis blommar! (Konstigt nog) jag har verkligen inga gröna fingrar, mina blommor bara dör men de här fick iallafall börja blomma. Nu är det fin fint i köksfönstret.. Vad gör jag nu?

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på film. Sen träna, efter det ska jag hämta Jenn och hitta på lite bus! :)

Favoriter 2010Några favoriter från 2010. Lite blandat.. En del är tagna med Nikon D60, andra med Canon 40D och några få med Nikon D300s. Blev mycket porträttbilder mot slutet av året när jag fick tillgång till blixtar men tror ni överlever trots lite fler porträtt.. :)

Light


Bilar i mörkret med lång slutartid och så lite färg på det...Woola.

Gott nytt år!


God fortsättning!