Champange till att börja med


Champange.

Då var det ledigheten slut. Min helg bestod mest av en stor 50-års fest, har inte hunnit med så mycket mer. Tiden går fort när man har roligt. Endast fyra dagar kvar, seen ledighet igen. Det ser jag fram emot! :)

She´s looking at me, you can see it in her eyesJoseFINA bilder.

Fina fina bilder blev det igår. Det skriker verkligen sommar! ÄNTLIGEN lite riktig sommar värme. Jag och Jossan hoppade omkring bland hundkex, högt gräs i våra vita klänningar och gröna gummistövlar med kameran och reflexskärmen, undra vad folk tänkte när de åkte förbi?

Bilderna blev iallafall riktigt bra, är super nöjd!

p.s Den vita pricken i hennes ögon.. Det är jag ;)

my eyes can´t stop readIdag är ingen vanlig dag (känns det som iallafa) .. Började dagen med sovmorgon, sen ut med Engla i spöregnet, sen frukost på det som bestod av glass och NU ska jag lägga mig i soffa och läsa. Blir nog en sväng ut till hästarna senare för att göra något vettigt att dagen.

grönt är skönt


Grönt och vit. Mina två söta växter on the black table.

Nu ska jag snart ta och gå till jobbet, kommer att bli en lång dag. Påvägen ska jag plocka upp mitt beställda paket från Bokus, äntligen har Bree Tanners andra liv kommit. Är ledig imorgon så är det fint väder hittar ni mig ute på landet i hängmattan med min nya bok.


can´t let go of this beautiful creature


Annabelle. (Måste bara visas)

På morsdag (i söndags) bestämde sig lilla Annabelle för att överaska mamma Anita med att komma till världen. Hon är så sjukt söt och mysig, kan inte sluta titta på henne! Kommer aldrig kunna sälja henne.. Hon blir nog kvar med sin (världens bästa häst)mamma..

Föresten, vet att jag uppdaterat dåligt men har haft för fullt på både jobbet och med hästarna men det blir nog bättre nu när vi går ut i jobbet skarpt, spännande. :)