living my dream



Redan helg?! Sjukt vad tiden gått fort den här veckan. Har haft en jätte bra vecka. Fina hästdagar och så har jag varit på "foto-utbildning" i Marsviken och det var riktigt kul! Så till vår/hösten kör jag skolfoto igen. Hämtade även ut utrustningen så idag ska vi leka med blixtarna. Fun, fun, fun.. ni får se vad vi hittar på sen. :)

bring it back to me


Typisk sommar ( ? ) kväll igår..

Var nere vid vattnet och kollade när män blir pojkar igen (de åkte vattenskoter) sen fick jag lite tid för fotografering också. Kul att fota lite annat, sånt man inte ser varje dag men gärna får bli en del av min vardag! Tur att jag vet att jag kommer att befinna mig på samma ställe snart igen. Det är mysigt där.. :)

Blond VS Brunett


Tina i sin riktiga hårfärg.. Ska hon vara blond eller bli brunett? :)

If you think I´m coming back, Don´t hold your breath


Tina H.

Var ute och fota lite idag men kusinerna. Här är några av mina favoriter iallafall.. Igentligen är hon blond med vi fixade lite i photoshop och vips så var det en helt annan människa. Men vacker visst? Nu sitter hon här och funderar på att allvarligt färga håret mörkt.. :)

make me stay


Foto; Mikaela Eriksson
Det här är hennes favorit bild från det fototillfället.


Idag blir det lite fotografering med kusinvitamin. Får se vad det blir, vill hålla till på gräsmattan iallafall. Kan ju bli riktigt fina kontraster med alla färger. Aja ni får se resultaten ikväll eller imorgon. :)

nya äventyr väntar


Kissemissen ute på äventyr.

Själv börjar ett nytt äventyr för mig idag! Har fått ett extra jobb (Ett receptionistjobb) som jag ska introduceras för idag, ska bli spännande.. Och ikväll när jag kommer hem ska jag ta tag i starta eget papprena igen så kan får dom inskickade snart. :)

viktiga detaljer


Söta små detaljer från fotograferingen med Rasmus.. Va väldigt svårt att få de här bilderna! Han ville bara sprattla och inte alls ligga still! Men se, några bra fick jag ändå! :)


en dejt med kudden väntar nu..


Från dagens lekstund med kameran. Jag och Mikaela Eriksson tog en liten sväng till vattnet och fotade. Så himla skönt väder det har varit, kunde gå i bara t-shirt. Kom nu sommaren, kom nu! :)

Nae, nu är det dags att krama kudden! Har en massa timmar att ta igen efter helgens bravader. Natti natt..

Whoever said that beauty's on the inside is a liar


Finns inget stopp när det finns blommor i närheten! De gör sig alltid så fina och det är så himla tacksamt att fota.  De klagar aldrig på att det är för kallt, tar för lång tid när man experimenterar med inställningarna i kamera, man behöver inte känna någon press.. Perfekt motiv för er som vill lära er eran kamera!


varför kan inte varje dag få börja såhär?!



Har haft en sån himla mysig morgon! Vaknade hos Jennifer idag till solen som ville att vi skulle gå upp. När vi väl var uppe gjorde vi frukost som vi åt i solen på balkongen. Jätte skönt att känna att solen äntligen är här för att stanna ett tag.. Efter frukost myste vi lite med katterna och hade lite girltalk. Mysmorgon!

Rivstart



Idag ska jag ha såhär kul! Har redan börjat på Rivstartsboken och den är faktist jätte bra. Den får en att tänka om lite.. och den ger mycket bra tips! Kommer ha mycket nytta av den under resans gång. Nu ska jag läsa, läsa, läsa. Känns som jag är påväg till skolbänken igen ;)

ögonstenen


Ännu en bild från igår på lilla Rasmus.

Nu har jag hittat orken, nu ska jag ta tag i mina starta eget planer. Idag började jag förändra min livstil, känner mig så duktig. Full med information, seg i huvudet men så duktig! Ska bli spännande att se hur det kommer att bli..

En liten tuffing


Idag har jag varit och besökt lilla Rasmus, 22 dagar gammal. Så underbart söt, kunde knappt slita ögonen från det lilla miraklet. Honom kommer ni få se mer av här i bloggen..

Till helgen blir det fotografering igen med Jennifer och troligtvis och förhoppningsvis Fie.
Några förslag på teman? :)

I feel my body is in focus as he touches me


Skulle bli dröm-tema som slutade som underklädsfoton istället men känner mig ganska nöjd med bilderna iallafall. :) Är det för vågat?! Eller?

Find me


Två foton i en.. Nice va?! Lite mysbelysning och jag. ;)

Har fotat idag eller jag har blivit fotad idag.. Är så himla nöjd, älskar självfortroendet jag får efter att ha tagit så många bra bilder. Hoppsan och så var det på topp igen! De bilderna är lite annorlunda mot de vi brukar ta men tror de kommer att gillas iallafall..

som vi har längtat, äntligen!



Det var vår (och vår) dag i lördags! Allt gick kanon med hästarna, fick mycket gjort där. Sen fotade vi lite i det fina vädret, mulet, ingen vind och relativt varmt. Perfekt! Ser fram emot fler utomhus fotograferingar..

en bild säger mer än tusen ord


.

trouble for me - B. spears


En 15-minuters fotografering blev det idag efter massa pyssel med gnäggisarna. Har konstaterat att man får ganska många bilder på 15 minuter.. Många bra. Nu ska vi göra iordning oss lite inför kvällens bravader. ;)