De tre vännerna och reflexskärmen



En onsdag i Italien tillsammans med andra fotointresserade vänner och min reflexskärm. Resultatet blev grymt. Vi gick runt i lilla staden bergamo och hittade bland annat en idiotvägg att fota emot..


Sara.

I´m in love in Bergamo

Nu är Italien avklarad och jag har haft (ännu en gång) the time of my life! För er som inte vet har jag varit där på återträff arrangerat av Svensktskolfoto. Har haft tre dagar där och ett fullspäckat schema..



I måndags..

Besökte vi en vingård (Castello) och OJ vilken omgivning, så vackert. Förutom att fota fick vi en guidad tur genom ägorna och så fick vi självklart provsmaka på vinet de tillverkade där. Hade en jätte mysig dag på "slottet"..

På tisdagen..

Tog vi våra kameror på promenad upp i bergen där det ligger en gammal stad. Tänk er Stockholms gamlastan och Notredam (eller hur de nu stavas) då är vi där. Jätte fin arkitektur!

Och sista dag. Onsdagen..
Det kan vi ta en annan dag. Vi hade mycket fritid och den spenderades åt mer foto, fast lite annorlunda mot resten av resans fotografier..

Nu ska jag gå in på bloglovin och titta vad jag missat. :) 

Regn och rusk väder. Nu ska jag passa på att blogga.



Oj, länge sen jag uppdaterade igen.. Har haft fullt upp med annat. Hästarna, hagarna, jobbsökande och träning har fått komma först så bloggandet och fotograferandet har fått hoppa ner några snäpp på prioriteringslistan.

Idag blir det en dag hemma, mys i soffan till Being Human. I eftermiddag ska jag bort en sväng till Hageby till nyöppningen och kika lite. Sen avslutas dagen på Friskis med ett Ki box-pass tillsammans med Niclas..

min ögonsten

Mattes älskling!


Hon börjar bli duktig på det här med att bo i lägenhet. Idag skällde hon när jag gick och efter en timme när jag kom tillbaka var det helt tyst (i vanliga fall brukar det låta som en hundgård när man kommer hem igen)..Duktig vovve!


Ikväll ska jag dansa lite igen. Det är så roligt när man inte behöver leva upp till någons förväntningar, bara röra på sig, hoppa och ha kul. Det är ett danspass på friskis och svettis vi pratar om här så den enda som bryr sig om jag gör fel eller inte är jag själv.. 


Hjälp mig!


Fotograf; Jennifer Uhman

Den här bilden tog Jennifer på mig förra veckan. Den fik bli den nya facebook-profil-bilden. Tröttnar ganska fort på mina profilbilder men gillar den här bilden sjuk mycket så får se hur länge den får vara kvar. Blir kanske en ny när Jennifer kommer till Norrköping i maj igen! Då ska det vara ett tema och inget spontant.. Vad ska man köra på för tema då?

beautiful day



Fröken Tulpan.

Vilket underbart väder! Satt och redigerade bilder från indutrilandskapet som jag tänkte lägga upp men ångrade mig. De var så mörka och det underbara vädret har verkligen påverkat mig så det fick bli ett tulpan-fotografi istället. Föresten, har spenderat min dag ute i solen tillsammans med Jossan och hästarna och har haft en toppen dag. Hur har eran dag varit?

Detention!


Inga hästar fastnade på bild idag, blev att fota mammas rabatter igen..


Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se film med Niclas. Sen måste jag börja göra iordning mig inför kvällens bravader, "kvarsittning" på Otten. Får bli lite Gossip Girl inspirerad klädsel. Hoppas det blir många bekanta ansikten som dyker upp..

The short second life of Bree Tanner

Ser mig själv liggandes i hängmattan här ute på landet med den femte boken ur twilight serien i händerna, underbart. Mamma frågar om jag ska komma in och äta, jag svarar; Mmm.. Hon vänder på klacken och går in. Flera timmar senare tycker jag att det är dags för mat. Känner redan nu att jag kommer att ha svårt att lägga ifrån mig boken..


 

Snart släpps bok nummer fem! (Bree Tanners andra liv) Så den 5 juni hittar ni mig utanför en bokhandel, eller kan nog hålla mig någon dag extra för att slippa trängas. Måste dock ha boken innan det är dags för att se Eclipse så får inte vänta för länge.. 

Mer foton från vårt tisdagsnöje


Jennifer igen, från i tisdags..  

Nu ska jag ut till landet och pyssla med hästarna. Får se vad vi hittar att fotografera där ute, kanske lite hästar? Det beror på vad de är på för humör.. Där kan vi snacka humörsvängningar! Nåja, nu måste jag pysa..

My eyes likes this one

Gillar, gillar, älskar. Ju mer jag tittar på bilden ju mer tycker jag om den.


Glassigt


Som sagt..MUMS!


Det var jätte gott med lite glass i det fina vädret. Vi satt ett ganska bra tag och pratade och efter vart lite kyligt så vi bestämde oss för att traska hem. Han precis hem innan det började regna. Någon gång måste man ju ha sån tur att man kommer hem precis när det börjar istället för att det börjar regna så fort man stiger utanför dörren, sån tur brukar jag ha i vanliga fall..

Knäppte lite kort påvägen hem också, får se om man kan göra något kul av dom senare sen. Nu ska jag vara lite social med Niclas innan han åker på träning..

Thanks for smiling, You´re doin´ it perfectly


Mer bilder från i tisdags när vi var ute vid Mauritsberg och fotade.  Mina favoriter på Jossan, speciellt de svartvita.


Dagen har hittills bestått av en promenad runt strömmen. Nu ska jag möta upp Jessica och ta en glass på halvars. Yammi..


you can look but you can´t have me


Min favoritbild på Jennifer.. Hon ser ut att ha så mycket attityd. Me like!


Igår var vi ute på landet och fotograferade. Plåtade Jennifer och Jossan sen vart jag själv fotad av Jennifer. Det blev en trevlig dag med mycket friskluft och frusna tår. Kommer upp lite fler bilder senare idag eller imorgon.

Nu måste det städas i lägenheten och ikväll blir det lite dans. FUN!

Blondin VS Brunett

Provade byta hårfärg på Jossan. Tycker det vart snyggt, lite ovanligt men snyggt!

Imorgon åker vi ut till landet. Hoppas på uppehåll och lite solsken så det blir lite fotografering innan ridningen. Är sugen på att ta vårbilder! Så vill inte vakna upp och se att det snöar imorgon..


Vilken färg på krokus föredrar du?


Krokusmix. Bilden tagen igår i det härliga vår vädret.. I love the red one!

Vad hände? Haft underbart väder hela helgen tills idag då snöar det! Jag som hade tänkt börja plocka ner vinterkläderna igår det var väl tur att jag inte gjorde det? Men dom åker ner i veckan iallalfall, nu får det inte komma fler överraskningar för jag vill ha på mig mina vårjackor!

Föresten, ÄNTLIGEN inne i april månad. Blir det 2010´s bästa månad (för min del iallafall) ? Händelserik blir den om inget annat..