A Change

Var ute och promenerade runt hagen i helgen och gick förbi en hög med gamla saker som någon bara tippat där. Högen innehöll i princip ett helt hushåll från förr i tiden, typ 1970 där någonstans. Några saker fick följa med hem och bli lite dekoration utanför vårat 1700-talshus.

Innan..


Efter..

Fin fint.

Satt ute imorse och dekorerade "skräpet" med lite blommor. Jag är super nöjd, tycker att det blev jätte fint och det passar verkligen till 1700-talshuset. Roligt var det också, idag blir det nog en pyssel dag..

Saturday´s to do

Igår vart det ingen motion för hästarna istället blev det lite fotografering. Jag fick äntligen prova min reflexskärm och den här gången såg man en stor skillnad, roligt. Den kommer att komma till användning fler gånger.

Lite oredigerade bilder från igår..


.. och så en redigerad bild, min favorit bild.

Fotografer: Jag + Mikaela eriksson
Modell: Jossan
Redigering: Jag

Photoscape made me a rockstar


Grymt eller hur?


För ett tag sedan fick jag ett tips att ladda ner PhotoScape av en annan bloggare och nu tog jag tag i det. (Går att ladda ner for free) Har suttit i ungeför en timme och lekt lite med programmet. Det är enkelt och man kan göra bilderna grymt coola!

Jag och Mickis var ute och fotograferade igår och vi hade inte turen med oss, mycket blev fel och saker och ting funkade inte. Bilderna som togs igår (bland annat den ovan) trodde vi var helt oanvändbara men se vad lite pyssel i PhotoScape kan göra.


Lite före och efter bilder...

Foto: Mikaela Eriksson
Redigering: Jag

45 minuterSista dagen som skolfotograf, ska fota totalt 45 minuter idag sen är dagen över.. Tackade nej till Stockholms jobbet, det är alldeles för långt ifrån annars skulle jag inte tvekat att ta det. Imorgon kommer troligtvis Jossan och Jennifer ut och då ska vi fota lite så då får nu se lite annat än bara detaljbilder. Måste åka..


Jag älskar att fota detaljer!


Stentrapps dekoration. Detaljfotograf, skolfotograf, studiofotograf.. Mm, Fotograf vill jag nog jobba som..


Har två dagar kvar som skolfotograf och sen viste jag inte vad jag skulle göra förns en arbetskamrat ringde och frågade ifall jag ville komma till Stockholm och jobba som studiofotograf. Det verkar intressant, vill gärna prova på det.. Nackdelen är bara att jag måste lämna mina nära och kära i Norrköping och bo tillfälligt i Stockholm. Kluven. Vad ska jag göra?! 

Tack för alla söta kommentarer som droppat in, ni är stjärnor!

Tripp, trapp & trull

Våra små raringar.. Blir glad bara av att titta på dom! <3


Var ute och provade reflexskärmarna men det vart inte så stor skillnad, ska prova dom vid ett annat tillfälle. Eftersom ingen ville modella fick hundarna göra det och dom var så duktiga! Det krävdes mycket energi av mig, Mickis och Sebbe + lite knäcke för att få dom att sitta stilla men nu i efterhand var det värt allting..

Röd, grön, gul


Lite höst färger..

Fick hem mina efterlängtade reflexskärmar idag, vill prova! Ska höra om Mickis vill fota eller kanske bli fotad när hon kommer hem. I övrigt slutade jag tidigt idag.. häärligt. Har mycket energi kvar att lägga på annat så jag ska nog ta och gå till hästarna nu.

Hösten på trappanBRR! Snart är det dags att ta sig till stan och köpa en vinterjacka..
Idag ska jag passa på att rida och fotografera i der fina höstvädret. Hoppas vädret håller i sig hela dagen!

Annars är det bara en vecka kvar på jobbet och sen väntar en lång ledighet.. Ganska skönt men känns samtidigt lite tråkigt. Ska passa på att ta tag i lite saker under den tiden, till exempel klippning (det var ju bara 8 månader sen sist) så håret är ganska risigt för tillfället. Nu ska jag ta en promenix med hundarna..

Hm

Missade precis färjan över till krokeks sidan. Jag har allid sån himla otur! Den hade precis lagt av.. Så under tiden kollar jag runt lite på nätet och tänkte dra några rader här också, det var ett tag sedan. Har haft fullt upp, fick förlängning på jobbet och efter en arbetsdag har jag varit helt slut så det har bara varit raka vägen till sängen. Nu kommer färjan..