Skratt efter skratt gör att man blir trött!

Barn tar verklingen energin ifrån en! I helgen har jag och Jessica varit värdinnor. Vi har delat ut ballonger, haft lotterier och haft en målartävling. Vi har haft så roligt ihop med de små liven men vad trött och utmattad jag har varit efteråt. Jag har varit så trött  att jag somnat så fort jag lagt huvudet på kudden, känner mig fortfarande lite sliten. Det har varit så värt det för OJ  vad många skratt vi fått oss i helgen.

Idag har jag dock varit ledig, det har varit så skönt. Har besökt hästarna, tittat på film och hjälpt Martin att vara bonde. Jag har sett världens största tjurhuvud. HJÄLP, vad stor han var, eller är!

Nu har jag tre stängningar att se fram emot sen är det helg!

Love/S´


Öron godis

Vilken underbar röst, pratar om Idol-Robin såklart!

Helgens bravader

Helgens bravader: NONE!

Ne, precis som många andra är även jag lite små besviken på helgen. Det har varit en ovanligt tyst och stillsam helg och jag kan inte ens skylla på att jag jobbat. Vad håller på att hända med mig? I fredags var det idol fredag hemma hos Niclas det börjar bli lite av en tradition. Därefter somnade jag.

Lördag fm spenderades med Mia och hennes western vänner i butiken. De hade en officiell ny öppning av butiken. Sedan bar det hem och små pysslet i hemmet sattes igång. Städade även igenom min garderob, vek kläderna i fina högar så nu är det prydligt i min garderob. Kvällen spenderades med vindruvor och klementiner framför Tv:n.

Idag har jag varit ute och ridit igen, det var ett tag sedan men kom ut idag med mamma. Det gick bra och hästarna tycktes också tycka att det ar skönt att komma ut och röra på sig. Sen kom det efterlängtade skitvädret och efter det har jag hållt mig inne och inte gjort någonting roligt.

Imorgon är det jobb som gäller, längtar faktist efter att få jobba lite nu efter en veckas ledighet.

Love/S´


Poängjakt!Just nu sitter jag och pysslar med en gratissida jag fått nys om via min kusin. Den går ut på att samla poäng genom att göra diverse saker t.ex. att besöka olika hemsidor. När du samlat ett visst antal poäng kan man byta ut det mot ett presentkort på någon butik eller biobiljetter. Så har du inget att göra kan jag rekomendera detta, gratismode.

Ne nu ska jag fortsätta min poängjakt!

Love/S`

Nu är det dags att börja dagen


Ne nu får jag ta mig i kragen och göra någonting vettigt! Det enda jag gjort idag är att besöka hästarna och kollat till dem så de har det bra. Annars har jag bara plockat lite med designen på bloggen är ganska nöjd faktist, vad tycker ni?  Imorgon är det fredag, himlarns vad veckan gått fort! Har jag redan haft en ledig vecka?

Ne nu ska jag ner och sätta på en tvättmaskin så att tvätthögen dunstar lite iallafall..

Love/S´


Minnes förlust?


Sitter och funderar på vad jag gjorde igår me nvad gjorde jag igår? Det första jag gjorde när jag vaknat till liv var att ta mig ut till hästarna. Hade bestämt mig att de skulle få motionera trots regnet. Eftersom vädret var som det var tog jag ut båda hästarna samtidigt, satt på Jasen och Pärlan fick vandra efter. Det vart en trevlig liten tur även fast vädret sa nej. Sen minns jag inte så mycket av gårdagen. :/ Slutade iallafall hos Niclas där det vart lite filmkväll..

Idag har jag varit hos Mia, min hovslagare eller rättare sagt hästarnas barfotaverkare. Var där och hjälpte till i deras butiken inför helgens jippo. Kom hem lagom tills det var mörkt och nu sitter jag här och kollar runt på internet. Ikväll blir det kanske lite mat ihop med Martin får se var det bär av antingen Husby Pizzeria, Björnö krog eller Arkösunds Grillen. Är hungrig hoppas han ringer snart.

Love/S´

Mer jobb = mer pengar!


Tog ett extra pass idag, det har varit dött idag så det har varit lätta pengar. Annars har jag inte gjort mycket idag, kom hem, gick till hästarna, lagade mat och nu sitter jag här framför tv:n. Ska se CSI vid 21.00 och sedan Prison Break. Man hinner inte så mycket mer än att göra allt det vardagliga när man jobbar.  Nu har jag en veckas ledighet att se fram emot om inget extra pass dyker upp då ska jag ta extra hand om hästarna och mig själv.

Vi på Mc Donald´s önskar alltid våra gäster i drivern en trevlig kväll eller en bra dag eller något liknande. Idag, klockan var väl inte mer än 16 så skulle jag önska en gäst något trevlig och visste inte vad jag skulle säga. Eftersom det blivit mörkt kändes det helt fel att önska någon en trevlig dag men klockan var inte så mycket så det kändes även fel att säga "ha en bra dag". Så vad säger man och man ska inte säga "ha en bra fortsatt dag" för det blir bara fel när man ska säga det mitt i stressen. ( ? ) 

Love/S`

Lyx i vardagen


Ännu en lång dag på jobbet, 9-17. Har haft roligt på arbetet idag, allt har gått bra och folket har varit på bra humör. Efter jobbet gick jag ut till hästarna och umgicks lite med dem. När jag var på väg in kom grannens katt och jamade maktlöst efter mat. Han var jätte hungrig eftersom grannarna varit bort hela helgen och ännu inte kommit hem.  Så jag gick över och hämtade matskålen i deras uthus och fyllde på den och när jag är påväg tillbaka så kommer de uppkörande på gården. *Pinsamt* Men våra förstående grannar tyckte bara att det var bra, tur det..

Kom precis upp från ett varmt bad. Tänkte att jag skulle unna mig själv lite "lyx" så jag tände ljus, la en ansiktsmask och hårinpackning med en Gossip Girl bok. Känner mig mycket mer avslappnad nu.

Ikväll kommer niclas, misstäner att han kommer att komma snart. Vi ska se Hemma bäst som går ikväll och mysa med lite toast eller något liknande..

Love/S´

My new place


Jag har gått och fixat en ny blogg. Jag känner att Goldticket hör till det gamla och så har jag även tröttnat på bloggnamnet. Ska även fixa en ny design men det får bli en annan dag eftersom jag är så himla trött ikväll och för att jag snart ska se CSI miami.


Föresten välkomna!