my new friends


Handgjorda smycken från Lady of the Lake. (Besök hennes blogg gonom att klicka HÄR)
Var med och tävlade om ett par örhängen (trodde jag) men istället fick jag hem sju par örhängen! Kul! Så de fick bli mitt lilla fotoprojekt när jag inte kunde vara ute och fota pga att det är halv storm ute..

hinner inte, har annat att göra..

 

Bild från det mobila växthuset.. Snart har vi egna tomater och gurkor, eller? De har ju växt superfort så i den här farten är det snart stora plantor som ska ut i det stora växthuset. Ni får se lite plantor i brist på andra bilder. Har inte hinnut fotografera så mycket, sitter och håller på med mitt lilla projekt som nu snart kommer att få tillgång till.. :)

I´m trying to show you my world


Nikon D300s || Nikkor 55 - 200mm / f4-5,6

Färgklick! Finfina färger. Äntligen börjar det kännas som att sommaren är här. Har varit lite dystert igen när det varit ett par regniga dagar efter varandra. Idag har det dock varit kanon väder och har haft en prefekt hästdag. Har hunnit med att rida och fixa hagar! Och om nu vädret håller i sig ett tag till blir det nog sjön snart..

Save meHär kommer några bilder i färg som önskats! Tycker bilderna i färg blev bra men jag gillar de svartvita bättre, är inne i en period då jag är svag för det igen, gillar kontrasterna som blir mycket tydligare i svartvita bilder. Vad tycker ni?

I wonder if I could fall into the sky


Tina.

Slänger upp min favoritbild sen fotograferingen i fredags innan det är dags för träning, solning och jobb.

not so far away


Tina.

Fotat lite High Key idag och är jätte nöjd som vanligt. Nu snart blir det stan och lite jobb! Lång dag idag med mycket göra.. Hästarna, fotografering, jobba och sen kolla på fotbollsmatch. Den här fredagen kommer gå fort! Hoppas ni får en bra dag allihopa! :)

revolution


Jossan. 2010-10-09

Letade lite i arkiven idag och hittade lite bilder jag inte visat, så tänkte att jag slänger upp ett par.. Anledningen till att jag började kolla på gamla bilder var för att jag pysslat ihop en (porträtt)fotobok som hittar hem om två veckor. Blir jag nöjd blir det fler! Kul att se sina bilder "på riktigt" och inte bara i datorn. :)

romantic


Fotat med studioblixtarna idag, lite rosor och lite hundar blev det!
Nu ska jag sätta mig med mina starta eget papper! Ikväll ska dom bli klara. Hejja mig! :)