Dreaming of you, a lotLägger förmodligen ut den sista bilden innan flytt.. sen får vi se när datorn kommer upp igen, snart hoppas jag. Nu är det dags att försöka sova lite för då blir det mer städning i lägenheten. Gonatt!

let the crazy out


Stina. För ett par veckor sedan..

rock you´r body, come on everybody


Fotograf; Emilia ohlsson. Behök Emiliasfotografi HÄR. Provade att fota lite med hennes vidvinkelobjektiv, därför det ser ut som jag befinner mig bland speglarna på Liseberg ;)

Min helg har varit ganska lugn faktist och det har resulterat i en överenergisk Sandra som bara vill dansa. (Men istället lägger jag den energin till att städa lägenheten, behövde bara ett litet break) Längtar till helgen då tjejerna ska ut och dansa.. Nej, nu ska jag fortsätta städa, för det är ju såå roligt!

alla älskar NemoIkväll blir det bara en bild på Nemo. Har haft en toppen helg men är himla trött efter den så nu blir det soffläge. Hoppas ni haft en trevlig helg. :)

I´m in loveNågon mer än jag som åt en sån här frukost? En varningsklocka. Måste nog ta tag i mina matvanor nu.. Inget som händer varje dag men ändå. Igår kväll blev det Safari (små, små yoghurt koppar för barn) till kvällsmat. Haha.. Mmm, nae nu tar vi tag i det här..

The truth is I´m wanting me back


Tina.

Bilderna togs förra lördagen efter att vi försökt ta bilder utomhus i stormen. Jag och kusinvitamin som inte var nöjda med resultaten bestämde oss för att fota lite inomhus istället.. gav lite bättre resultat. Lite fönsterljus och en reflexskärm så hade vi våra bilder sen. :)

Min kamera Utrustning


Foto; Emilia Ohlsson
Kamerahus;
Nikon D300s

Objektiv;
50 mm/1;8f
55 - 200 mm/5;6f


Övrigt;
Reflexskärm 110cm guld/silver
Reflexskärm 80cm vit/silver

Det var min utrustning det och förhoppningsvis kommer den att byggas på lite snart. :)

Fotografering i Habo en vanlig torsdagHallå där! Nu var det ett tag sen igen.. har varit ute på landet och där finns ingen dator med photoshop så har inte blivit något bloggande. Här är några bilder sen i torsdags iallafall.. Åkte till Jönköping då och blev sedan hämtad av Emilia (en jätte begåvad fotovän till mig) som körde oss till Habo. I Habo hann vi med mat och lite fotografering i Emilias studio. Super kul! Besök Emilias blogg genom att klicka HÄR!

goodbye and helloHar inga nya spännande bilder att visa, än iallafall. Drar snart iväg till Jönköping och kameran får självklart följa med! Så förhoppningsvis finns det mycket nya bilder att visa efter helgen.. tills dess säger jag hejdå Norrköping och hejsan Jönköping!

är man stor måste man vara snäll


Stina & Folle.

keep on colour my life


Sofie och Tina.

Fotade lite igår blev inte så många bilder på grund av för mycket blåst men några bilder fick vi. Bilderna över är mina favoriter! Älskar de färgstarka färgerna.. Ser fram emot fler utomhus fotograferingar i vår när man inte behöver känna sig som ett fruset russin när man plåtar/blir plåtad.

you said ´Hey, What´s your name?´


Stina.

why are you standing over there?


Stina.

Har fotat med Mikaela och Stina idag. var kul att få fota lite igen, känns som det var evigheter sedan! Blev många bra kort och är jätte nöjd. Stina var jätte duktig även fast det var riktigt kallt ute idag..

Imorgon blir det ännu mer foto men med fia och kusin vitamin! :)

hela huvudet stormar


Ny facebookprofilbild från arkivet..
Valde den längst upp till höger. Rätt val?one desire


Hade inget bättre för mig igår så jag drog fram en massa föremål och började fota. Bilden ovan, jag gillar den jätte mycket! Ser lite lyxigt ut. :)