trött, tröttare, tröttast


Än blommar det i mammas rabatter.

Så trött! När man fotar förskolor har man korta dagar men det är efter de dagarna man är som tröttast! Småttisarna tar all energi! Blir att lägga sig tidigt ikväll igen men imorogn är det nya tag då är det skola som gäller. Härligt!

I´m to sexy for my love


Tigern blev påkommen mitt i "duschen" med att sjunga, väldigt pinsamt tyckte han.

Har varit på teater idag (2000-talets Trollkarlen från OZ), såå sjukt roligt! Min kusin var med i teatern och tyckte att vi skulle följa med och se den och varken jag eller min sambo ångrar oss inte, det vart många skratt. Kanske kommer fler bilder från teatern sen..

Bara kronan på underverket som saknas


Tina H.

Hade lite prinsess tema i lördags, synd att vi saknade en krona/tiara. Får gå till lekhuset och kolla vad de har att erbjuda till nästa gång. Man kan ju inte få allt.. Är supernöjd med bilderna iallafall. Har blivt många bra bilder den senaste tiden och det drar verkligen upp motivationen för att ta mer! Ska nog slå upp utrustningen till helgen igen.. Får bara ta mig ut och leta någon frivillig modell. ;)

Lisa H


Kusinvitamin Lisa.

Nu bär det av till jobbet..

blommor & binSandra, v 28. (Tror jag det va) Vilken bild föredrar du? Ett eller två? Två är iallafall min favorit!

Mycket gravidbilder nu men dessa blir de sista på ett tag. Tänkte ni skulle få se lite fler bilder på kusiner vitaminer som var här och fotade sig i lördags, i nästa inlägg. Så himla skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst!

Mamma & Pappa längtar efter dig!


Sandra & Jocke

Bjuder på en till bild från fotograferingen i söndags. Känner mig fortfarande jätte nöjd, det här kan jag leva länge på igen. Efter fotograferingen kändes det till och med okej att åka till Kalmar för att jobba. Borde kanske göra sånt lite mer?


hold you


Smakprov på bebis-magen fotograferingen (som gick jätte bra!) Fick många fina bilder på Sandra, Jocke och magen. Var jätte nervös innan men känns ganska löjlig nu i efterhand eftersom det gick så himla lätt och smidigt.

Nu, Hejdå Norrköping.. Hej Kalmar.

Some day I will marry youIdag blir det mer fotografering! Bebis-mage fotografering, hoppas det går bra, är lite nervös.. Sänghimmeln, bebis-magen, sambon, postit lappar... ser det framför mig, det blir fiint! :)

Syster-yster fotografering


Systrarna Hellgren.

colourful dreams


Tänk om... Kanske nästa gång jag går till frissan?!

Blev sugen på att photoshopa men hade inga nya bilder så fick bli att sätta lite färg på lite gamla bilder.. Är nöjd med resultatet, mycket bättre, hehe. Eller?! Vad tycker ni?

En dag kvar till HELG, som jag längtat! I helgen blir det, vet inte, vet inte, vet inte och på söndag ska jag fota andra Sandra, hennes sambo och deras bebis-mage. Ska bli roligt..

Catch me if you can


Annabelle, 3 månader.

Våran nyfikna sötnöt har kommit på att gräset är grönare på andra sidan staketet, har fått hämta henne när hon varit utanför hagen flera gånger den här veckan. Ha, blir så glad när jag tittar på henne.. Usch så söt hon är!