cemetery
Promenad genom kyrkogården.

Trodde ingen av bilderna från promenaden genom kyrkogården blev bra men i svartvitt vart de ganska acceptabla iallafall. Gillar speciellt mitten bilden, tycker om kontrasten mellan gravarna och de blomstrande träden i bakgrunden. Brukar kännas läskigt att gå där men såhär på vår/sommaren är det väldigt fint där..


rosa, fint för ögat


Rosa.

Jobba, träna och nu ska jag laga mat, hurtigt av mig. Var på ett arobicpass idag, såå jätte kul, såå jag! Synd att det var sista gången innan sommar uppehållet. Hm, men fler såna blir det i höst!

Imorgon beger jag mig ut till hästarna. (Efter jobbet) Verkas och ridas ska det göras! Och titta till mitt jätte dräktigt sto. Föl den här veckan kasnke dårå..

Färg vs svartvit
En promenad runt strömmen med Jossan och kameran blev det idag. Vilket underbart väder! Inte konstigt att man flyger upp ur sängen när klockan ringer på morgonen. Solen gör mig så pigg. Härligt, härligt. Hoppas på stor sol i helgen också så man kan ligga och steka lite i solen också..


Trio


JSJ.

Hahahaha. Försökte mig på att få till tre bilder till en men blev inte ett sådär jätte bra resultat som ni ser. Ska prova någon annan dag igen och då blir det i färg! Men för att vara första försökte tycker jag det vart helt okej, nästa gång blir det bättre, hoppas jag.

Ne nu får jag snart fyrkantiga ögon så ska sätta mig och plugga lite sen är det natti natti för min del. :)

elva A


Italien.

Gaah, när började tiden gå såhär fort? Hinner inte göra någonting längre. Varför måste det alltid vara antingen eller, kan det inte vara lagom någongång. Nu när jag inte sitter hemma hela dagarna räcker inte tiden till något annat än det nödvändiga (Äta frukost, jobba, träna, duscha, laga mat, äta och seen har jag cirka en timme att spendera hur jag vill och den måste jga nog plugga lite på, hm)

Imorgon ska jag hinna med jobbet, städning (är ett kaos här hemma), plugga och lite pyssel med mina bilder. Får väl göra flera saker samtidigt för att det ska hinnas med..

Bara massa klagande nu tycker jag! På onsdag åker vi ut till landet och hälsar på hästarna som ska ridas och avmaskas. Det ser jag fram emot! :)

My little ponny

Nu är sötnosen hemma.

Anita.

Hade tänkt fota massor idag men blev bara ett par bilder innan det började spöregna.. Får se till att ta mer i helgen. Helgen kommer att spenderas ute på landet med nära&kära, kameran och hästarna, kan det bli mycket bättre eller? Nope.

Nu händer det grejer!


Nu expanderar vi vår hästflock här hemma. Första hästen anländer redan nästa vecka då får vi hem en dräktig haflinger (Anita) som ska föla nu i början på juni! Så spännande! (Så nu vet ni ju vad ni kommer få se för bilder ett tag framöver)

Sen har min mamma också bestämt sig för att skaffa en häst. En ardenner (Fålle) som rent ut sagt är lika stor som en elefant! Det är minsann den största häst jag någonsin sett. Men blir roligt med lite tillökning i flocken. Alltid kul med lite variation..

I´m so
excited!

fina att se på


Kröp även i rabbetterna i Italien. Blir mycket Italien bilder men tror ni överlever! :)

Jobbat, tränat, ätit och nu blir det film, det var min dag. Hoppas eran dag varit mer händelserik.

mot ljusare tider!


En tunnel i som var populär att plåta i italien. Tror inte en enda fotograf missade att fota den.

Jag har fått jobb och börjar på måndag, bara ett sommar jobb men iallafall. Ska bli skönt att göra något vettigt av mina dagar! Telia kundtjänst here I come!