Designbyte


Håller på att göra om designen lite så ser det konstigt ut tryck F5.

I can do whatever I want


Tina. A little rocker.

Foton från igår i vår hemma gjorda "studio" som bestod av ett fönster och en silvrig reflexskärm. Det var kul att experimentera lite och att få en hel del bra resultat.

Nu blir det lite träning och sen... ehm, frukost?! :)

I like this picture


Jag, Fotad av Mikaela Eriksson.

Nya profilbilden både här och på facebook. Nu lämnar jag bilderna och photoshop och säger gonatt!

siktar mot toppen


Lisa.

Juldagen var vi inomhus och fotade eftersom det snöade så mycket. Blev mest sittande bilder i de små fotöljerna, fantasin fanns verkligen inte då. Någon som har några bra ideér för inomhus fotografering till nästa gång så dela gärna med er..

Hippie


Tina. Hippie..

Passade på att ta lite bilder under julhelögen när mina kusiner var och hälsade på. Vi verkade ha allt på vår sida så det var bara köra. Mickis var hemma (Hon är jätte duktig på smink+hår så hon fick styla), det var toppen fint väder och vi hade alltid en liten assistent med oss.. Kanon! Är jätte nöjd med bilderna! Älskar min kamera! Kommer mer bilder snart..

God Jul & Gott nytt år!Särstá pojkarna


Pojkarna.

Pojkarna var jätte nyfikna när jag kom med kameran igår. "Mat?"
Fick lite bilder på tjejerna också men de var inte lika nyfikna så de fortsätta tugga på sina grangrenar de fått. Ne nu måste jag ta och göra iordning mig sen ska vi iväg och köpa blommor åt släkt&vänner och sen blir det middag hemma hos niclas pappa..

winter-20 men var tvungen att gå ut och prova kameran lite. Måste passa på de dagar det är relativt fint väder ju! Var ute på landet så fick bli det gamla vanliga.. mammas "rabatter".. Men så är det när man är på landet, finns inte så mycket mer att fota än djuren och rabatterna. Ska försöka ta mig ut i stan men det får bli när man inte fryser fingrarna av sig, de vill jag gärna behålla. :)

Nikon D300s

Min kamera har kommit! Jiiihhaaa! Super nöjd. :)

heavens door


Heavens door. Matteus kapellet. Väldigt fint faktist.

Länge sedan den här bilden togs.. i början på november. Har varit lite dålig på att fota den senste månaden, har inte alls varit sugen nu när det varit så kallt ute och inomhus bilderna är inte lika spännande. Behöver lite inspiration nu tror jag..

Kalender 2011Jag har köpt en kalender där jag kan lägga in en egen framsida. Sitter och funderar på vilka jag ska dra ut, eller ska jag dra ut allihop eller kanske sätta ihop dom till en bild?! Ingen aning, har beslutsångest.. En ego, en sötnöt eller en snygging framsida?..