Tror jag, hoppas jag.

Om ett par timmar ska jag åka ner mot Göteborg. Har bara tre klasser kvar att fotografera här uppe i Stockholm sen bär det av. Vill igentligen bara åka hem där allt och alla finns.. Har jag inte rest omkring tillräkligt redan? Göteborg blir nog sista långfärden tror jag, hoppas jag.

EGOMI


Jag mår lite bättre idag. Idag blir det lite mer av mig alltså..

I want moreVill se den här filmen men jag kan inte hitta den någonstans. Hjälp.


vad har framtiden tänkt sig för mig härnäst?Stockholm, Borås, Kungsbacka och Göteborg, nästa. En blomma till Svenskskolfoto för att de håller mig så sysselsatt. En månad kvar nu sen får vi se vad man ska hitta på..

Hey Baby! How is your day?

Mine has been a little to messy.

Fick sovmorgon idag, det behövdes så det var ett stort PLUS. Idag bar det av till Vagnhärad för lite omfotograferingar. Var nervös idag och tappade en massa ord, fick black out men det löste sig till slut. Tack och lov för snälla vaktmästare! Hämta upp jobb i Nyköping, äta och tanka sen avslutade vi dagen med en fyra timmars lång bilresa till Hjo. Nu sitter jag på spökhotellet igen.. Hm.

Ner till ica och sedan sova, det är mina planer inför nollnio nollnio nollnio. Bye.You make it real for meFoto: Mikaela Eriksson

Jepp, nya bilder idag igen. Jag och Mickis var ute och provade det nya objektivet. Råkade hamna på en massa inplastade höbalar vilket resulterade i bland annat denna bild. Måste göras om fast i en annan färg på tröjan..

Östgötadagarna = Jippon överallt


Besökte strutsfarmen idag men fastnade vid denna sötnos. Östgötadagarna = Jippon överallt. Nu måste jag ta hand om mitt rum. Det har blivit lite oreda där inne nu när jag varit borta så mycket..

Don´t look back!


Nu befinner jag mig i Hjo på hotell Bellevue. Mysigt men lite spöklikt hotell, tur att jag inte såg dead silence igår. För att göra det lite värre så bor jag längst bort i korridoren, fick kalla kårar när jag kom hit, ville gärna springa till min dörr. Såhär ser det ut om man öppna min dörr..

ute på turné igen

Fem timmar kvar på jobbet och sen ska jag åka vidare till Hjo för att fotografera 3 klasser imorgon. Känns lite jobbigt men det blir trevligt att se lite till av Sverige. Har sån ågest, känns som jag glömt något viktigt.. Hoppas allt i utrustningen är med iallafall. Nu kommer snart nästa kull elever så bäst att jag börjar göra iordning för dom. Hej sålänge.