En annan Sandra?


Vad håller jag på med? Först hockey och nu fotboll, har jag gått och blivit sjuk? Jag har aldrig haft intresse för sport men nu minsan.. Men det är ju för att det finns så mycket intressant runt omkring. Ikväll ska jag till Sörping på fotbollscup med Lojsan och jag ser verkligen fram emot det. Får se vad som var mest intressant hockey eller fotboll. Kanske tar med mig kameran den här gången också så får ni se det jag ser. Vad tycker ni är mest intressant, hockey eller fotboll?

Vid matbordet alldeles nyss..

Jag - Jag ska på fotboll ikväll.
Mamma & Mickis - Vaaa? FOTBOLL?!

Hockey, JAG? Det var okej!


Dagen började med lite ridning och pyssel med hästarna. Till kvällen lyckades Jossan övertala mig att följa med på hockeymatch. Var väldigt tveksam till en början men det visade sig bli en riktigt kul och trevlig kväll. Tittade man inte på matchen fanns det mycket annat intressant runt omkring att se på. Ögongodis..

Ni ska få lite bilder imorgon när jag kan lägga in dom, är nämligen hos Jossan nu så det får vänta ett tag. Sov gott.

Igårkväll..

En kväll hos grabbarna. Pizza, vin, vattenpipa och trevligt folk = rolig kväll.

Kameran fick följa med på ett besök till hos grabbarna. Hade en super trevlig kväll igår! Vi åt hembakad pizza, drack lite vin, spelade lite spel och tog en massa fotografier. Totalt fick vi ihop ca 200 bilder men många är tagna på miljön utanför men de får ni se imorgon.. HÄR finns det mer bilder från igårkväll.

Vikinglines Cindrella


Vikinglines Cindrella

Idag är jag pigg och relativt frisk det är bara näsan som vägrar ge efter. Jossan kommer hit strax vi ska ta en sväng till hästarna och pyssla lite men inte anstränga oss allt för mycket då vi båda precis varit sjuka. Efter har jag bestämt mig för att åka in till stan och betala kryssningen vi ska åka 7-8 feb. Ska bli så skönt att ha det gjort och sen är det bara vänta. Längtar.. Har aldrig åkt med Cindrella förut så det blir spännande att se hur den båten ser ut. Har ni åkt Cindrella?

Try it!

Så jätte gott. Har varit så varm idag var tungen att få i mig något kallt.

Vanilj, banan och chokladsås.

Såhär ligger det till

Såhär ligger det till..

Nen inte igen!


Oh NO förkylning på ingång!

Titt vad fort planerna kan förändras, blir ingen träning för mig idag. Var påväg hem från stan och kände hur ont jag började få i ryggen. När jag varit hemma i 15 min känner jag ett illamående och nu har jag 38.5 graders feber, HÄRLIGT! Då var det dags igen att bli förkyld, jag som trodde jag blivit frisk efter min förra förkylning. Känner på mig att den här kommer att bli värre får se hur det blir..

Fram och tillbaka


Snart bär det av till stan. Känns ganska onödigt att åka fram och tillbaka men måste få detta gjort. Efteråt blir det en sväng på träningscykeln idag ska jag försöka ändra inställningarna så jag får cykla på något annat program än Mountain. Sen behöver jag sysselsättning för resten av dagen. Några bra förslag? Hm, kanske ska ta och titta på lite studier och måste anmäla mig till högskoleprovet om jag nu ska göra det..

Kontrollfreak


Har jobbat 22 kvartar idag och haft 2 kvartars rast. Har verkligen gått och räknat ner tiden, ville bara hem och göra ingenting. Ska försöka få tag på Gustav och se hur långt han har kommit på våra kryssningsplaner, vill veta nu, jag vill ha det bokat nu! Jag hatar att vänta och speciellt när jag själv inte kan styra och ställa. Kontrollfreak? Ikväll blir det tidigt i säng iallafall är så himla trött, behöver ta igen lite sömn känner jag..

2009 mest tråkiga helg?


Känner på mig att det här kommer att bli årets tråkigaste och värsta helg. Igår följde jag och Marlene + några till med Jossan till västra husby på en lokalfest som enligt mig var skit men de andra tyckte det var super kul. Innan lokalfesten var vi tjejer hemma hos Marlene och styrde och ställde. Trevligt, trevligt. Ja som sagt enligt mig finns det inte så mycket att säga om gårdagen säger bara b l ä.

Förfest Förfest Förfest


Ikväll ska jag vara hemma och vila upp mig inför morgondagen som bjuder på arbete, skojigt? Antagligen blir det bara film och sen raka vägen till sängen. Får se om Niclas ringer, tänkte höra om han ville göra någonting men det hänger på om han hör av sig eller inte..

*Vink*

Lalaalaa Whoa!

Det kommer att sitta i huvudet hela kvällen. Kommer att gå och lala "That's what you get when you let your heart win". Min nya favorit låt. Gå in och lyssna på länken i följande mening. Ha en bra fortsatt dag nu allihopa!

Torsdagens planering.

Jobbet kallar idag men inte förrens kl: 17.00. Tillsdess ska jag sysselsätta mig med en sväng till hästarna, en långpromenad med hundarna, laga lite mat och sitta här vid datorn. Just det ska åka en sväng förbi City Gross och köpa lite hundmat innan jobbet också. Vad ska ni göra idag?

Sysselsättning tack!


Idag ska jag sysselsätta mig hela dagen måste bli av med energi så att jag är trött till kvällen. Har kommit in i en ond cirkel. Jag är uppe sent ,sover borta halva dagen och sedan gör jag ingenting vettigt. Idag har jag varit ute hos hästarna, städat mitt rum och tvättat. Ikväll eller senare i eftermiddag tänkte jag ta ett pass på vår träningscykel.
Har ni några mer tips på saker jag kan göra för att bli av med lite energi?

Mitt lyckopiller


Nu är det officiellt att jag och Niclas har gjort slut men vi kommer fortfarande att vara vänner. Han är faktist en av mina bästa vänner. För er som är nyfikna. Varför? Vi ville helt enkelt olika saker. Det har varit "dåligt" en längre tid och det kom inte som en jätte chock. Självklart är jag väldigt nere för det känns som min trygghet lämnat mig. För ett tag sedan mådde jag ännu sämre, det kändes som jag skulle spy och jag ville bara gå under jorden.

Fick ett sms av och jag blev genast på lite bättre humör. (Tack för att du finns där båda dåliga och bra dagar.) Mitt adrenalin började pumpa och nu ser jag faktist fram emot allt vi planerat att göra tillsammans. Vi kommer att ha så kul på dansgolven. Vem kan hantera oss när vi sätter igång lixom? ;)


Stan/Shopping


Ska snart in till stan.  Får se om det blir någon shopping men jag hoppas det för jag är shoppingsugen. Men vårat huvudsyfte med att åka in till stan är för att gå in på Siljabutiken och vara frågvisa. Vi tänkte nämligen åka kryssning i början av februari och jag tror att vi blir en helt del som kommer att åka, ser verkligen fram emot den här lilla resan. I övrigt har jag inga andra planer för idag, får helt enkelt ta dagen som den kommer och se vad den har att erbjuda.

Och det här ska jag vistat i stan i..

Jeans leggings, gamalt fjärilslinne och en svart kofta.

Supersött?

Nu är jag med och tävlar igen om det här super söta armbandet hos http://ronjagoode.blogg.se/.

Tävling hos http://ronjagoode.blogg.se/.

Så lite tid, så mycket att göra

Oj, klockan är redan halv två och jag har inte hunnit äta frukost än. Har precis kommit in från hästarna, täckte dom, kollade hovarna och flyttade dom till en annan hage. Sånt tar tid.. Nu ska jag slänga i mig en macka och sedan ska jag iväg och sola lite. Hörs senare!

Lose Control


Skulle ha gått och lagt mig för någon timme sedan men nej så vart det inte. Istället tänker jag hela tiden 30 min till och sedan 15 min till. Snart måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon jag ska ju trots allt jobba. Sitter på min stationära nu. Köpte den för 1½ vecka sedan men har inte kopplat in den förrns nu. Jag är lite seg men har inte orkat och så har jag haft min bärbara så jag har varit lite för bekväm kanske..

Som sagt ska jobba idag om ett par timmar men medans jag jobbar kan ni lyssna på ännu en underbart bra låt från Maria Menas album. Den heter Maria Mena - Lose Control. Har hon inte en behaglig röst?

Just hold me


Sitter hemma och funderar på vad jag ska göra idag. Några förslag? Kanske ska på stan en sväng men får se hur det blir med det. Sitter iallafall här nu och lyssnar på Maria Mena - Just hold me. Har ni hört den? Så bra, en riktigt bra hemma låt. Klicka på länken ovan, lyssna och njut, säg sedan vad du tycker..

Borta bra men hemma bäst.


Hemma igen. Jag och Engla (min vovve) har varit på besök hemma hos Jossan i Valdemarsvik. Vad dagarna går fort måste jag säga vi åkte ju nyss dit. Vi åkte dit igår förmiddag och kom hem för ett tag sedan men det känns som om vi åkte dit idag. Vi har varit på långpromenader, tittat och hälsat på alla djuren som finns på gården, verkat en liten envis ponny, lekt med barnen (sjungit singstar), kollat på film, ätit god mat och bara pratat en massa strunt.  Här är lite av det jag sett..

Här bor jossan. :) Ladans vägg.. Pluto kikar ut och Aragon modellerar. :) Gänget som gör allt tillsammans.

Jossan och Engla. (Engla fick följa med överallt) Fåren.. Aragon den lilla busen..  Englas nya vän Alfa. SÖTNOS! Sweety sötnos.

Det är lite vad jag sett. En massa djur som sagt. Ikväll blir det bio med Gustav, får se vad vi ska se. Vad ska ni göra?

Ha en trevlig kväll!

Valdemarsvik nästa..

Ska  följa med Jossan till Viken idag så det blir bara det här inlägget. Vi ska försöka vara nere relativt tidigt så vi hinner att kolla på djuren och vara lite sociala. Hennes mamma har en mindre gård så jag ska ta med kameran och fotografera lite. Så troligvis får ni se lite bilder imorgon. Tror det kan bli jätte fina svartvita bilder där ifrån. Just nu håller jag på att välja ut lite kläder, måste säga att det är svårt att välja en outfit som passar till allt där borta. Det ska vara kläder som håller värmen, är oöma och bekväma. Jeans och en kofta får det bli..

Ha en bra dag nu allihopa!

Black N´ White


Idag står ridning på att-göra-listan. Ska bli skönt att komma ut i det soliga vädret.
Tror att hästarna också kommer att uppskatta det.



This is me, enligt mig.


Det här är säkert inget som intresserar er som inte känner mig. Men för er som känner mig, ni kommer säkert läsa all den här texten endast för att se om den stämmer. Gör det de?

Jag är en tonåring på 20 år som funderar på vart mitt liv ska ta vägen. Funderar mycket på karriär, familjeliv och allt som hör till vuxenlivet. När jag är glad så är jag GLAD då sprudlar jag av glädje och jag har lätt för att föra det vidare till andra. Mina mindre bra dagar får ofta mina nära och kära känna på, tyvärr. Jag tycker om positiva förändringar men mina rutiner bryter jag helst inte. Jag tycker om när saker händer spontat eftersom spontat är roligast. Jag är en människa som hellre ger än tar. Jag är lite av en filosof eftersom jag tänker onormalt mycket. Jag är lite bacillrädd och dricker aldrig sista skvätten av mjölken, läsken, ja ni förstår av ingenting. Jag gillar att se på serier som Gossip Girl, 90210, Ugly Betty och Greek. Den bästa film jag någonsin sett är Twilight, så jag kanske inte är så annorlunda ändå?!

Nej, nej, nej..


Huvudet känns tungt, halsen är tjock och näsan är täppt. Nej, nej, nej, jag håller på att bli förkyld! Jag hatar att vara förkyld. Idag innan jobbet ska jag dricka massor te med honung, äta massor C-vitamin och ta ett varmt bad. Det brukar hjälpa mot mina förkylningar. Har ni några bra tips för att motverka förkyling?

Personligalmnacka


Föresten igår fick jag min personligaalmanacka och jag är helnöjd! I år ska jag ha ordning och reda, i och för sig det brukar jag ha men nu ska det bli extra ordning och reda. Det blir mitt mini-nyårslöfte..


Personligalmnacka.
Visst är den fin?

En önskan som slog in.


Sandra och Jossan pratar om att åka upp till sälen men vi kom fram till att vi inte kan eller har tid..

S -  Men där är det snööö det är det inte här ..

J -  Sandra, det kommer komma snö här 
J - 
Vänta bara, det kommer att komma mer snö än någonsing ..

Samtalet ägde rum igår. När jag vaknde imorse så var marken helt vit. Mysigt. Känner för att traska lite i snön idag. Det skulle vara roligt att sätta fast en pulka bakom hästarna och åka lite men har ingen sådan utrustning, synd det..


Troublemaker. Me? YES!


Alltid är det någonting jag ska ställa till med. Vissa saker värre än andra.. Den här gången gick det för långt. Får se ur jag ska lösa det här? Om det går vill säga..