Timme för timme


Oj vilken lång dag! Har redan varit uppe i 12 timmar, min dag började 4.00 idag..

4.00-5.00: Försökte somna om
5.00-6.00: Spinnade, åt och duschade
6.00-7.00: Nördade vid datorn
7.00-8.00: Bilfärd in till stan
8.00-9.00: "läkarbesök"
9.00-10.00: Besökte Jossan
10.00 -11.00: Skjutsade Jossan till jobbet, hämtade bror.
11.00-12.00: Systemet, Maxi och hämtade mamma
12.00-13.00: Bilfärd hem
13.00-14.00: Fikade
14.00-15.00: Var i hagen hos hästarna
15.00-16.00: Powernapade
16.00-17.00: Powenapade

Sålångt har vi hunnit idag. Nu väntar hästarna på kvällsmat, Engla väntar på en dusch och sen ska mams färga mitt hår. Ikväll blir det lugnt trots att jag är väldigt sugen på Lollos idé (att ta en sväng ut). Blir myspys med familjen och sedan tidigt i säng för att imorgon väntar jobb och lite annat..

Stan hela dagen.

Då får man två par skor, underkläder, solglasögon och en kjol. Precis som Jossan sa "Vem sa att pengar inte kan köpa lycka?". Har haft en riktigt trevlig dag på stan tillsammans med Jossan och Emelie. Sandra är så nöjd med sin dag och sina inköp..

Åhja! Ikväll blir det tidigt i säng men först Yes-man..

Mår som bäst när jag har något att längta till..

Nu är jag uppbokad en månad framöver. Det är skönt att veta att man har saker att göra och se fram emot. Motivationen är på topp, vill jobba så att veckorna går fortare. Ge mig helg nu tack!

 Längtar till..

     - Helgen
     - Ett besök hos frisören
     - 6-8/3-09
     - "Du, jag och Larsa" 
     - Fotografering i Viken snart ( ? )

Ladan..
Vikens lada

Charmtroll

PP 
Det skulle kunna vara en älgkalv om det inte hade varit lilla Pepper.


En helg med mycket göra..

Fredag: Började dagen med en tur på hästryggen i det super fina vädret. Senare hade vi tänkt bowla men så vart det inte. Jag och Jossan åkte in till stan, hämtade Simon och sen åkte vi vidare till Mauritsberg med våra vinflaskor. Kvällen var väldigt lyckad som vanligt när man är där..

Lördag: Party humöret var uppe på topp. Förfest tillsammans med Ossy och grabbarna, jäkligt roligt. Vi tänkte gå till Hugo men slutade på Otten och det ångrar vi inte! Mycket dans och mycket trevligt folk.

Söndag: Dagen började kl 08.45 imorse för min del. Jossan vaknade strax därpå och vi bestämde oss för att ta en promenad och köpa fil till frukost. Efter det gav vi oss hem till mig där vi bastade och bara slappade. Martin ringde och vi följde med honom på en åktur på sjön, spännande men lite otäckt. Sen blev det pizza och sedan vidare till Peter för lite utomhus jacuzzi. Nu är vi hemma och ska snart lägga oss. Har ingen aning om vad vi gjort för att förtjäna en sån här bra dagen-efter-dag.. ? 

Änglar..  M & P S & J

Vatten Tack!..

Vaken först som vanligt, det här är inget roligt längre! Funderar på att dra på mig skorna och gå en sväng. Vart går man när man befinner sig i Ektorp? Ska försöka tvinga med Jossan som ligger här och är halv död.. Men först, vatten tack!


Vaddå utmaning?

Jag har blivit utmanad av http://singelmorsans.blogg.se/.

   4 av mina favorit-tv-program
   Gossip Girl, 90210, CSI, Bones
   4 saker jag gjorde igår
   Red, drack vin, stod på händer, somnade i det vackra huset vid sjön
   4 saker jag längtar till
   Sommaren, ett besök .. , "Du, jag och Larsa" påhittet,  ikväll..
   4 favoritrestauranger
   Snäckan, Cupolen, Delfinen, Mc Donalds (?)
   4 saker på min önskelista
   En flytt, svarta möbler, klänningen från nelly, en massa mys!

Utmanar 4 nya.
- Josefina
- Jessica E
- Fröken Essén
- Sandra 

En dag på hästryggen och en kväll i bowlinghallen..

Bilder från ridningen i det underbara vädret..

Vindögd?

Moi

Vi bråkar lite..

Fin fin..

J & J

J & J

.. Snart bär det av till bowlinghallen.

Tack Bothén.

Helt oväntat fick jag blombud till jobbet och efter det har min dag varit toppen.
Vem det är ifrån? Vet inte.. Kanske någon från Stockholm?


Det var värt ett försök..


Försökte powernapa på golvet ett tag förut.
Hundarna vart nyfikna och ville förstås joina..
Mycket sömn vart det inte men mysigt var det.

Sötnosar. Sötnosar Engla

Benjamin Buttons otroliga liv..


Var på bio med Simon igår. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv det var en bra film men lite utdragen på vissa ställen, enligt mig. Idag är det jobb som gäller, skönt att komma tillbaka efter ett par dagars ledighet. Jobbar bara idag och imorgon sen är jag ledig hela helgen, skönt! Nu är det frukost..

Western pojkarna


Var och red hos Mia idag, alltid lika spännande att vara där.
Western pojkarna
Wincent & Bill


Duktigt Sandra..


Duktig flicka! Idag har jag städat, tvättat, tränat och varit hos hästarna en sväng. Nu känner jag mig nöjd och behöver inte ha någon ångest för att jag bara suttit vid datorn. Ikväll ska jag träffa Martin, long time no see. Vi tänkte beställa pizza och sen se på någon bra film.

Tiden går fort när man har roligt..


Det blev inte riktigt som vi tänkt oss men vilken lyckad alla hjärtans dag kväll vi fick! Började kvällen hemma hos Lojsan med lite ( ? ) vin och mycket prat om allt och ingenting. De timmarna vi spenderade hos Lojsan gick jätte fort och snart var vi påväg till Palace. Mycket dans, ett par shotar och massa mingel sen var kvällen slut och vi promenderade efter många om och men hem till Lojsan igen.. Tiden går fort när man har roligt.

Några timmars sömn fick jag iallafall och sen var det dags att gå upp och åka till jobbet. Jobbade dock bara tre timmar men de är mina tre längsta timmar någonsin! Ska traska till hästarna nu och sen ska jag nog gå och lägga mig, har en del sömn att ta igen. 

..
Tack för rosen raring!

Relax, schlager och utgång


Hemma! Har jobbat ett par timmar och snart bär det av till stan igen. Tänkte åka till Lojsan och occupera hennes soffa tillsammans med henne, Jossan och boysen. Vi tänkte se schlagern samtidigt som det blir lite relax och kortspel. Efter blir det utgång och en kväll på krogen med både Lojsan och Jossan kan bara inte sluta illa, eller? ..

Alla hjärtans dag tips..


Ideérna flödar i mitt lilla tokiga huvud..

Skattjakt.Mys, njutning och roligt ska det vara, enligt mig. Jag vet, jag vet! Varför inte ordna en skattjakt på kroppen? Visa hur han kan göra din kväll till den bästa. Ett exempel.. Börja med att skriva någonting på handen. "Kyss mig här, fortsätt sedan upp längst armen" och där står det sedan en till liten text vart skattjakten fortsätter eller vad som ska göras där. Glöm inte numrera eller göra pilar mellan texterna om de inte säger vart man ska vidare. För att göra det mer intressant så låt det vara mörkt och låt din partner endast använda ett ljus för att söka sig fram. Sen är det bara en flaska relax som saknas, hade så trevligt. ;)



Sandras a lá äggröra


Har inte ni också hört att äggskal ska vara nyttigt? Det hade tydligen jag så jag kryddade min äggröra med äggskal, mums! Nu ska jag knapra vidare här sen vidare till jobbet.. Ha en bra dag!

Jossan min blivande sambo ( ? )


Vi pratar i telefonen om att flytta ihop.

J - En 3:a måste vi ha..
S - Mjo, vi får gå på visningar och se vad som faller oss i smaken.
J - Ja, på visningar kan man träffa en massa spännande folk! ;)
     .. och så bytte vi samtalsämne.


love it.


Ni byter ut mitt namn..

- Hey baby! Men du baby..
- Tja Pullan!
- Darling, vad gör du ikväll?
- Hej Honey!
- Vännen då..
- Hejsan gumman!

... And I just love it!

Nej, nej, nej..


Nej, nej, nej (!) det var min första tanke imorse. Jag ville inte vakna jag ville drömma mer. Varför ska det alltid vara så att man vaknar när det blir intressant? 

Resterande dag har gått åt till ingenting. har kollat serier, film och varit översocial på msn. Känner att jag måste göra någonting vettigt nu så jag ska strax dra mig upp för trapporna och träna sen får vi se vad kvällen bjuder på..


Ge mig sommar tack.


Vill ha lite mer färger det gör mig på bra humör.
Vill att party huset ska fyllas med folk, saft och en massa skandaler.
I sommar ser vi fram emot en hel del bondfester!

Das partyhouse
Das Partyhouse

Lugn och harmonisk

Oj, jag kommer kunna leva länge på kryssningens påhitt. Det fösta Gustaf sa när vi satte oss på bussen hem var "Värst vad du ser lugn och harmonisk ut" och han hade nog rätt. Det var väldigt skönt att få komma bort ett tag, träffa nya människor, glömma bort det som fanns kvar här hemma och bara leva livet fullt ut. Jag är nog ganska nöjd med livet just nu måste bara få tillbaka aptiten för maten, vart hittar jag den?



Cindrella kryssningen


Das party people.
Kryssning  Cindrella
Kryssning  Cndrella
Lite bilder tagna av olika kameror som fanns med på båten..

Helgen


Fredag: Myspys ute hos grabbsen i Mauritsberg. Vin, prat, ännu mera vin, öl, stå på huvud och stå på händer. Ja, det spårade ur lite kanske (?) men många skratt blev det.

Lördag: Vaknade i grabbarnas underbara hus med ljusa rum och stora fönster. Jag och Jossan åkte in möte upp de andra och satte oss på bussen till Stockholm. Klev på färjan och gick ner till spa-avdelningen och relaxade lite. Upp till resturangen där vi åt fläskfilé med potatis, så gott! Sedan bar det av till hytten för att fixa inför kvällens bravader. Tog inte alls länge innan vi hittat annat trevligt sällskap att umgås med. Det var en lyckad dag!

Söndag: Myspys säger jag bara. ;)


 Bilder kommer, bilder kommer..

Dagens planering


Idag väntar en låång dag, såhär hade jag tänkt mig att den ungefär skulle se ut..

   - Sola 9.45
   - Jobba 11.00 - 20.00
   - Duscha och förbereda inför imorgon
   - Träffa Niclas?

Hoppas att man inte luktar allt för mycket solarium på jobbet idag. Har som sagt en lång dag på jobbet idag så hoppas att tiden går fort, vill ha lördag nu! Nu måste jag avsluta det är måste upp och packa lite innan jag åker vilket är snart. Hade bra allihopa!


Tack så mycket allihopa!


När jag klev in på jobbet idag mötes jag av en massa leenden, många gratulationer och många bamsekramar. Fick även dagens största överraskning  på arbetet, en prinsesstårta som var från dagens crew, ni är så söta mina små vänner. Har haft en kanon födelsedag och tack till alla som varit delaktiga..

My B-day


Dagen började med ett samtal från Buketten.

Kvinnan - Hej! Jag har ett par blommor som ska levereras till dig idag.
Nyvaken jag - Blommor, till mig?!
Kvinnan - Ja, går det bra om vi leverar dom idag?
Jag - Självklart.

Sitter här och är jätte nyfiken vem det är ifrån. Efter samtalet kunde jag inte somna om så tänkte att det var lika bra att gå upp. Gjorde frukost, idag blev det äggröra och ett glas mjölk. Nu sitter jag här och väntar på min blommor sen bär det av till jobbet..

Inköpen sen i tisdags.


Är sjukt nöjd med den vita "klänningen" sitter perfekt på. Det blir min party outfit på kryssningen.
Vad tycker ni att jag ska ha till? Tänkte ha svarta leggings.. ?

Trött efter en heldag på jobbet.


Oj, mycket jobb och ingen tid för annat eller jo.. Igår var jag ledig så jag och Jossan spenderade dagen till hästarna och sedan en runda på stan. Köpte skor, en t-shirt och en partydress till kryssningen. Oj, oj, oj ser fram emot helgens bravader! Ska lägga in bilder på de nyinköpta sakerna men de kommer nog imorgon. Idag har jag jobbat hela långa dagen så är ganska trött nu så det får bli ett kort inlägg idag. Sov gott!

Pengar tackar man inte nej till

Tog lite extra timmar idag så fick stanna till 19.00 idag. Just nu sitter jag hos Jossan, hon ska följa med ut så vi kan rida imorgonbitti. Ikväll blir det morötter och dipp till Prison Break och filmen A walk to remember. Skriver mer hemifrån nu bär det av hemåt!

Fotboll har aldrig varit så intressant förut


Ja som sagt, jag och Lojsan var på fotbollscup igår och det var mycket roligt. Fotboll har aldrig varit såhär intressant förut. Vi satt så nära att jag bokstavligtalat kunde känna svettdoften vilket är modigt gjort av mig eftersom jag är så bollrädd. Konstigt nog kände jag mig inte alls nervös för att bollarna skulle hamna på mig igår, hade annat att tänka på just då. Vi satt helt inne i spelet och valde ut våra favoriter ur lagen. Vi är lättroade vi..