Idag känner jag för att svära. fyfan.


Snart ett nytt år och då ska jag bara se nya möjligheter men det är ju ett par timmar kvar på 2009 så jag passar på att klaga lite. Jag känner för att festa men är hundvakt, blir nog att åka förbi ute på landet och hälsa på alla där. Vill ju ha en rolig övergång till det nya året! Får se vad jag måste klura ut..


FÖRESTEN..
2010 då ska jag..
- börja träna
- tappa kilon
- komma på vad jag ska göra. Plugga? Jobba?

Känner att det kommer att lösa sig tillslut med det tar ju sån j-vla tid och jag hatar att vänta!

Julmys

Oj, mina uppdateringar är lite dåliga men det beror fortfarande på att stationära datorn står ute på landet hos mamma och pappa. I söndags var jag och Jossan och ett gäng andra hos Jennifer och hade lite julmys. Vi bakade pepparkakor (hårda & mjuka), knäck och julkola.. Var en väldigt trevlig kväll. En bra början på julfirandet..Har ännu inte firat klart julen, ska nämligen till Niclas mamma idag och vara lite sociala så lite julbilder kommer väl imorgon kanske. :)


snö fram till jul?


När man öppnar dörren ser det ut såhär..

Jag ville ha snö, jag fick snö men nu kan det inte sluta snöa? Fast det är ganska mysigt. Har varit ute på landet hela helgen men snart bär det av till stan för lite fix till julen. Igår var vi ute och pulsade i skogen i den halv meter snö som kommit igår, jobbigt men vad gör man inte för att hitta den perfekta julgranen.. 

Tror ni snön håller sig fram till jul?

Krumelutt-belysningIngen snö, finner ingen julstämmning alls! Det är mörkt, det regnar så den enda är väl tända ljus och mysbelysning som man kan koppla till julen. I lägenheten har vi bestämt att vi inte kommer att pynta och så vidare det här året. Det räcker med allt annat vi håller på att fylla rummen med.

Sitter hemma hos mams & paps, här finns det iallfall några julstjärnor och röda dukar men det känns fortfarande inte som julen är ens i närheten, två veckor kvar.

Snön har två veckor på sig nu annars blir jag deprimerad, vill inte ha ännu en jul som skulle kunna vara vilken höstdag som helst..

All I’ve got are these photographs


Och så försvann hoppet om snön till jul..

Cavalier King Charles Spanieln EnglaEngla ute på äventyr..

Ville bara visa er min sötnos. Jag tycker hon har blivit jätte stor men folk jag möter i parken tror att hon fortfarande är en valp. Många blir lite chockade när jag säger att hon är 2½ år. Hon är liten för sin ras och väldigt valpig i sättet så antar att det är lätt för att ta fel. Aja, hon kommer alltid vara mattes valp iallafall! :)

Frosty


Brr.


Sitter ute på landet nu. Var ute med vovvarna för ett tag sedan och kameran fick följa med. Usch vad det är kallt ute! Nu ska jag ju inte klaga eftersom jag velat att marken skulle frysa (för hästarnas skull, det har varit så lerigt nere hos dom). Men får väl hoppas att det kommer lite snö nu också när det ändå ska vara kallt och att det håller sig fram till jul.

Imorgon står det ridning överst på todo på listan, får hoppas på lika fint väder som idag. På förmiddagen tänkte jag gå ner till gnäggisarna och plåta dom i frosten (om de nu blir som idag). Saknar lite bilder på hästarna..
 

Kändes jobbigt att kanske få leva utan kameran ett tag

Åh, jag trodde min kamera var sönder men det visade sig bara vara smuts i kamerahuset så det var lätt fixat, pust! Ska ut på landet imorgon igen. Det är lite ridning och skötsel av hästarna som står på listan. När jag ändå är där ute ska jag passa på att lägga in lite nya foton igen, var ute med kusin vitamin och fotade lite igår..

Nu ska jag börja laga lite mat och sen ska jag sjunka ner i soffan.