so much crazinessHemma från storstaden. Trots att oddsen var emot mig på resan till Stockholm slutade trippen relativt bra. Feber, en allergisk reaktion och mensvärk, det festade vi bort och lyckades få en trevlig kväll. Hemresan var, enligt mig det bästa på hela dygnet.. Gemenskap kan vi väl bara säga. Är så glad att jag har hittat er mina små nissar.

Ikväll blir det en väldigt lugnt kväll om jag får bestämma. Blir nog en filmkväll med herren på bilden.. 

från stad till stadHemkommen från Motala där jag varit och blandat både nytta och nöje. Har haft tre långa arbetsdagar och samtidigt passade jag på att hälsa på kusinvitamin + familj. Trots alldeles för lite sömn har jag orkat med filmkvällar, shopping och gos med kusinbarn. Syssling.. eller vad blir det? Hon är olagligt söt.

Imorgon väntar ännu en dag på jobbet. Förmiddagen spenderas i Linköping och eftermiddagen i Norrköping. Blir att gå upp tidigt så nu är det faktist dags att lägga ifrån sig datorn och börja fundera på att sova. Gonatt.

Ny profilbild på facebook väntar

 
Tänkte byta profil bild på Facebook men kan inte bestämma mig för vilken av dessa. Hjälp mig välja..

energinivå låg!

Ikväll blir det att sova! Usch vad trött jag är. Har inte riktigt hunnit vänja mig vid tidiga morgonar än..
Vill fotografera! Så imorgon ska jag ut i 1700-tals huset och leka lite med kameran. Står ganska mycket på listan imorgon. Rida, sola, fota och tillslut kräftskiva med grabbsen. Blir nog en fun-lördag ska ni se.

Numera fotograf Sandra och två månader framöver


Ännu en soluppgång från öland.

Har varit jätte dålig på att fotografera den senaste tiden men det har sina anledningar. Har fotograferat inom jobbet men inget inget jag kan visa upp här. Har jobbat massor vilket känns kanon bra. Som jag hört från många så uppskattar man och tar vara på sin lediga tid mycket mer. Så anledningarna till lite hobbyfotografering är jobb och alla människor man vill hinna träffa under sin lediga tid.. Men det ska bli ändring på det nu, fram med kameran!

I give my love to you


Saknar min lilla hund som är hemma kvar i Norrköping.

Tidig fredag eller sen torsdagSkratt förlänger livet? Jag kommer bli jätte gammal nu ju!

Länge sedan jag skrattade såhär mycket. Jag har sådan tur att jag har er mina små vänner, som fyller mina dagar med skratt. Spenderade min helg på öland i den "hemska" värmen vilket har resulterat i en röd Sandra. Mycket av tiden gick åt till att sola och bada på stranden och kvällarna tog vi oss ett par glas vin.. Precis som vi tänkt oss. Känner mig avslappnad så nu är jag redo för en arbetsvecka igen. Föresten, ni ska få se på fina morgon bilder men är alldels för trött för att lägga in dom nu så jag ger er dom imorgon. Nu väntar kudden. Natti natt.. 


Nu händer det saker. Precis som jag vill ha det..


Ikväll bär det av till öland igen., torsdag - måndag. Hoppas verkligen på bra väder den här gången så vi kan bada och sola lite på den fina stranden böda. Kvällarna kommer spenderas med trevlig sällskap i Borgholm. Usch, hemskt att jag längtar bort såhär mycket som jag gör men nu är jag inte hemma förrns fredag den 14;e igen. Jorå, mellanlandar hemma på måndag och packar om sen bär det av till Nyköping för lite internutbildning inför fotojobbet..

SötnosenVisst är hon så underbat söt? Åhja, jag hade svårt att slita mig.