GOTT NYTT ÅR!


Har redan börjat göra iordning mig inför kvällen. Har målat naglarna och bestämt outfit. Känner som sagt på mig att vi kommer att få en toppen kväll. Vad ska ni göra ikväll? Själv ska vi ta och festa till det lite här på landet med alla trevlig männikor som bor här ute.

Föresten Shampoot och balsamet  ( LUSH ) jag provade igår gav verkligen resultat. Håret fick volym och blev glansigt. Kommer nog själv att fortsätta använda det, är väldigt nöjd!

Gott Nytt År!

Nyårslöfte?


Jag är jätte taggad inför imorgon! Hoppas ni mina vänner också är det, känner på mig att det kommer att bli ett toppen nyår. Satt och tänkte på nyårlöften inför 2009 men kommer inte på något bra. Någon som kan inspirera mig? Ska ni ha något nyårlöfte?

Ska pyssla lite i rummet nu och sedan hoppa i duschen. Ska prova mitt nya shampoo och balsam jag fick i julklapp. Det sägs vara bra så är lite nyfiken.

Shampoo & Balsam

Ändrade planer


Dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Vaknade vid 13.00, väldigt ovanligt för att vara mig. Då kände jag att dagen redan gått så jag, lillebror och Mickis åkte in till stan istället. Först  till system bolaget för att bunkra upp inför nyår, sen maxi där jag hittade örhängen och ett par söta trosor, endast 39.50 kr totalt. Sedan till Media Markt där jag köpte Batman - The Dark Night som ska ses ikväll..

Imorgon ska jag åka och sola och sen hem och pyssla om mig själv. Ska förbereda lite inför nyår också. Vad ska ni göra på nyår?

Mer pengar = en gladare Sandra


Tog ett extra pass idag även fast jag inte var så himla sugen på att jobba. Money, money, money.. Mer pengar = en gladare Sandra. Nu ska jag sätta mig och betala räkningar, inte lika kul. Ikväll ska jag se Shakespear in Love.. Är den bra eller dålig, någon som sett den?

Imorgon är jag ledig och då ska jag bara vara hemma och pyssla. Fixa iordning naglarna, bada och ha lite hemma spa. Om vädret tillåter ska jag försöka hinna med en ridtur på Jasen också. Kanske ta ut kameran och fotografera omgivningen runt omkring..

Mellandagsrea


Föresten jag och Niclas var inne på mellandags rean igår. Jag har aldrig sett så mycket folk inne på GinaTricot som då, köerna kringlade sig runt i hela butiken. Det var svårt att hitta någonting bland folkvimlet men lyckades hitta en tröja, väska, underkläder, leggings och strumpor. Endast 370 kr för allt, det vart en billig shoppingrunda.. För Niclas vart den dock inte lika billig han köpte en 40" tv, DVD, hudprodukter och ett halsband. Vi är mycket nöjda med våra inköp och ikväll ska vi inviga Niclas tv.

Och så var julen över..


Har inte så mycket att skriva om juldagarna. Julmat, klappar och mys, fullt upp. Var ute och red på julafton, helt underbart väder. Sen var det in och äta och äta och äta och sen öppna klappar. Sen åkte vi till Niclas för att öppna klappar och äta och äta och äta. Hur har eran jul varit?

Sömn problem?


Försöker verkligen att vända tillbaka dygnet men har så himla svårt att somna. Igår gick jag och la mig vid tolv men somnade säkert inte förrns vid halv två. Likadant har det vart hela veckan.. Har provat att räkna mig till sömns men efter ett tag glömmer jag bort att räkna och börjar tänka på roligare saker. Någon som har något bra tips?


Vad önskar jag mig?




Julafton är snart här och jag har gått och funderat lite på vad jag önskar mig. Har varit så stressad och haft så mycket att göra att jag inte hunnit fundera över vad jag själv behöver och vill ha. Har spenderat min dag på Maxi idag ihop med lillebror +flickvän. Vi har varit och kollat lite julklappar och jag är äntligen färdig, eller har svärmors klapp kvar men jag vet vad jag ska köpa och det måste jag göra den 23:e.

HETAST PÅ ÖNSKELISTAN


Så nöjd såå..

Det vart inga större förändringar med håret. La i en ny mörk färg och klippte topparna, det är ingenting som syns men det känns fräshare och ser något glansigare. Efteråt sprang jag på stan och shoppade julklappar och nyårskläder. Inte så hemskt mycket folk på stan så det var en bra eftermiddag att fixa det på..

Har även installerat Photoshop nu, kände mig lite tvungen nu när jag skaffat mig en superbra kamera, är så nöjd! Så nu sitter jag och försöker lära mig photoshop, fick ihop en nybörjar heather och den får duga sålänge..

Love/S´
 

Min lilla Engel.

MY SWEETHEART!




Engla goes crazy!

Pelle ville med vara med och leka.


<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/314035/mepublished?claim=n5udr5jdcj6">Följ min blogg med bloglovin</a>

Har inte fått mycket gjort idag

Vilken lat dag jag har haft idag. Två dagar kvar av min ledighet och har jätte mycket kvar på min TO DO lista kvar att göra. Får se om jag kan få med mig mamma ut på en långpromenad med hundarna ikväll.. Är det fint ska jag ta med kameran och ta kort på vår fina gran på gården, den lyser så fint..

Kvar att göra:

 * Rengöra bilen
 * Motionera hästarna
 * Frisören
 * Köpa de sista julklapparna
 * Sola
 * Långromenad med hundarna
 * Julstök hemma
 * Julmys på arbetet

Har en punkt till att lägga till men det är inget måste innan jul. Köpa en klänning till Annas avskedsparty. Ska kika lite på stan imorgon om jag hittar något fint.

Ikväll är det CSI och sedan Prison Break som gäller.

Love/S´


Så mycket att göra så lite tid?

Nu har jag ledigt måndag, tisdag och onsdag. Funderar på hur jag ska spendera tiden men tror att jag har saker att göra för dessa tre dagar. Har tre ganska fullspäckade dagar att se fram emot, vet inte om det är bra eller ej? Måste göra bort allt som har med julen att göra eftersom sen jobbar jag enda fram till jul.

Att göra:

 * Rengöra bilen
 * Motionera hästarna
 * Frisören
 * Köpa de sista julklapparna
 * Sola
 * Långromenad med hundarna
 * Julstök hemma
 * Julmys på arbetet


Det låter som att det inte är så mycket att göra och det kanke det inte är heller men dagarna känns så mycket kortare under vintern.

Love/S´


PARTYHARDY!


Jobbade ett mördarpass igår, 11.30-21 men det hindrade mig inte att festa till det lite efter jobbet. LITE? Råkade bli ett par shots för många tror jag. När jag och Jessica tittade in var festen redan i full gång och det första vi fick göra var att shota 3 mintu, härligt.. Ett par många shots resulterade i mycket prat om ingenting speciellt, dans och hemkomst vid halv sex på morgonen. Slocknade så fort jag la huvudet på kudden..

Idag har jag och Niclas varit på stan och shoppat lite julklappar. Köpte även en tidigt julklapp till mig själv.

MIN JULKLAPP!

Är trött, dags att lägga sig snart. ZzzZZZzz..

Love/S´

MYSPYS!


Engla och Charlie ligger och myser.

Myspys i köket medans matte gör köttbullar till julbordet.

Hjälp mig att välja

Som jag nämn tidigare ska jag till frisören på tisdag och jag behöver verkligen er hjälp. Jag har beslutångest! Jag har ingen aning om vad jag ska göra eller vilken färg jag ska ha. Så vad tycker du? Blond, ljus brun eller mörk brun? Släng in en kommentar och säg vad du tycker.

  

En mycket att göra dag


Var tidigt uppe imorse, 8.30, dags att vända tillbaka dygnet efter helgens sena nätter. Idag har jag haft en mycket-att -göra dag. Gick som sagt upp tidigt för att ta en sväng på hästarna tillsammans med Hanna. Idag red jag Pärlan, väldigt ovant kändes det att sitta på henne men det gick fint efter lite protester. Kom in tre timmar senare och städade mitt rum riktigt ordentligt. Sedan åkte jag och mamma till husby där hon var hos läkaren och jag var och solade, måste bli lite brun till nyår. (Föresten har kanske någonting på G nu Jossan!) Sedan bar det av hem och har precis ätit en god curryrätt, yammi.

Ikväll är det CSI och Prison Break med lite skumtomtar som gäller!

Love/S´

En lite ovanlig helg


På fredagen dök ett extra pass upp på jobbet och det tackade jag inte nej till. Slutade vid 20 och åkte och plockade upp Niclas och sedan vidare hem till mig. Eftersom niclas börjat tidigt var han trött så han gick och lade sig tidigt. Själv var jag inte alls trött så jag började se på serien 90210, det slutade med att jag såg åtta avsnitt och gick och la mig på lördagmorgonen..

Trots att jag varit uppe så länge var jag uppe tidigt och gick ut till hästarna. Flyttade deras hö-automat till ett lite mindre lerigare ställe. På kvällen gick jag Niclas, svärmor +kille till svärmor till bygdegården där det hölls en pubkväll. Trevligt var det och gamla bekantskaper träffade man. Världen är liten ibland..

Idag har jag och Niclas rivit bort hans gamla tapet där det ska upp lite lila färg istället. Tror hans rum kommer att bli mysigt det blir ett lila/grått rum. Lila tapet och grå/svarta sängkläder. Får se om vi hinner klart till jul som vi tänkt..

Love/S´